Assassins Creed Kingdom hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

assassins creed

Ubisoft’un hali hazırda üzerinde çalıştığı yeni Assassins Creed oyununa dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte Assassins Creed Kingdom hakkındaki ayrıntılar.

Oyun dünyasını az çok takip edenlerin de bildiği üzere Ubisoft 2019 yılında yeni bir Assassins Creed oyunu tanıtmayacağını açıklamıştı. Nitekim bu yıl için yeni bir AC oyunu duyurusu da gelmedi.

Malum, yapımcı stüdyo genel olarak her yıl yeni bir AC oyunu yayınlamayı gelenek haline getirmişti. Hatta bazı seneler 2 yeni AC oyunuyla karşılaştığımız bile oldu.

Peki bir sonraki Assassins Creed oyunu ne zaman çıkacak ve hangi çağda geçecek? Seriyi oynayanların da bildiği üzere Assassins Creed oyunların sürekli geçmiş zamanlara yolculuk ediyoruz. Hatta bu yolculuklardan birinde yolumuz İstanbul’a da düşmüştü.

Assassins Creed Kingdom Vikingler döneminde geçecek

Serinin son 2 oyunu ise Mısır ve Antik Yunanistan’da geçiyordu. Peki yeni Assassins Creed oyunu nerede geçecek?

Sızdırılan son bilgilere bakacak olursak, 2020 yılında çıkması beklenen yeni Assassins Creed oyunu Vikingler zamanında geçecek.

Şu anda Assassins Creed Kingdom kod ismiyle geliştirilen oyunun Viking döneminde yaşanan olayları konu edinmesi bekleniyor.

Bu bağlamda bakıldığında Assassis Creed Kingdom Birleşik Krallık çevresinde geçecektir. Malum genelde İsveç, Norveç, Danimarka ve İzlanda tarafında yaşayan Vikingler bir dönem Büyük Britanya’yı da fethetmişti.

Elbette henüz Assassing Creed Kingdom’un nerede geçeceği tam olarak netleşmiş değil. Fakat Assassins Creed Kingdom’un da aynı Assaassins Creed 4 Black Flag gibi deniz ağırlıklı bir oyun olacağını söyleyebiliriz.

Xbox One oyun fiyatları neden artıyor?