Assassin’s Creed Hayranlarına Kötü Haber

assassins creed syndica

Ubisoft, 2016 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağını açıkladı. Serinin yapım aşamasındaki yeni oyunlarına ne olacağı da açıklandı.

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Assassin’s Creed serisi Ubisoft’un en önemli yapımları arasında yer alıyor. Bu yüzden son yıllarda seriye öncelik veren stüdyo, her yıl en az bir, bazen de iki yeni oyun yayınlıyordu. Ancak oyunların sayısı artıp, yeni oyunlar arasındaki süre azaldıkça oyunların kalitesi de düşüş yaşadı. Son yıllarda çıkan birçok Assassin’s Creed oyunu beklentileri karşılayamadı. Seride yaşanan bu gerileme Ubisoft’un planlarında değişikliğe gitmesine neden oldu.

assassins-creed

Ubisoft, serinin bundan sonra yola nasıl devam edeceğine karar vermek için seriye ara verme kararı aldı. Stüdyo bugün yayınladığı açıklamayla 2016’da yeni Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağını doğruladı. Bu yapım aşaması devam eden oyunların iptal edildiği anlamına gelmiyor. Bu oyunlar hiçbir değişiklik olmamış gibi yapım aşamasına devam edecek. Ubisoft verilen bu bir yıllık arayı, oyun mekaniklerini geliştirmek ve seriyi yeniden yenilikçi fikirlerle dolu hale getirmek için kullanacak. Serinin hayranlarının bu yılki tesellisi, Aralık ayında gösterime girecek Assasin’s Creed filmi olacak.

Samsung Galaxy S7 Ön Siparişe Sunuluyor