LG Quick Cover G5 için görüldü!

lg g5 quick cover kilif 2

LG Quick Cover isimli yeni bir kılıf üzerinde çalışıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu kılıf beklenen amiral gemisi LG G5 için.

MWC 2016’da duyurulacak olan akıllı telefonlardan biri olan LG G5, 21 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak. Bu tarih, LG’nin Facebook sayfası üzerinden resmi olarak ilan edildi. Telefonun tüm detaylı teknik özellikleri bilinmiyor ancak kılıfı görüldü. Telefonun en son “Always ON” yani “Sürekli Açık” ekran teknolojisiyle ilgili bir paylaşım yapılmıştı.

LG Quick Cover G5 kılıfı

Aşağıdaki görsel LG Quick Cover isimli kılıfa ait. Firmanın başarılı G serisinin beklenen model G5 için hazırlanan bu kılıf, firmanın kendisi tarafından üretilecek yani orijinal kılıf olacak. LG şimdiye kadar kılıf konusunda böyle bir hamle yapmamıştı. En son LG G3 modeli için benzer bir kılıf görmüştük. HTC, Samsung ve Sony gibi popüler markalar ayak uyduracak olan kılıf, gelişmiş bir kılıfla karşımıza çıkacak.

Açıkcası bu kılıf HTC One M8 ile birlikte duyurulan “Dot Case” kılıfa son derece benziyor. Benzer bir tasarımı Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 modellerinin orijinal kılıflarında da gördük. Cüzdan formunda kapaklı yapıya sahip olarak gelecek olan kılıf aynı zamanda gelen aramaları cevaplayıp reddetme kısayılları da içeriyor. Gelen aramanın kim olduğunu kılıftaki açıklıktan görmek mümkün. Fiyat ve diğer detaylar LG G5 ile birlikte duyurulacaktır. Beklenmesi gereken tarih 21 Şubat 2016.

lg-g5-quick-cover-kilif

iPhone 7 işlemcisi sadece TSMC tarafından üretilecek!