Aşk 101’in yıldızı Twitter’da gündem oldu

AŞK 101

Ekranların sevilen oyuncusu Kaan Urgancıoğlu gece saatlerinde bir mekan çıkışı kameramanlarla tartıştı, twitter da gündem oldu.

Aşk 101’in yıldızı Twitter’da gündem oldu Ekranların yakışıklı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu’nu tanımayan yoktur. Kendisi şu sıralar “Yargı” dizisinde Pınar Deniz ile başrol oynuyor. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde karşımıza çıkan ünlü  oyuncu bu sefer farklı bir olayla gündeme geldi.

Menajer ve arkadaşları ile geç saatlerde bir mekandan çıkan oyuncu biranda kameramanların kendisi ile röportaj yapmak istemesi üzerine şaşkınlık yaşadı. Alkol aldığını ve röportaj yapamayacağını kibar bir dille ifade etmesine rağmen gazetecilerin ısrarlı davranması ünlü oyuncuyu kızdırdı. Muhabirlerin ısrarcı davranması sonucu “Ne yapmaya çalışıyorsunuz?” sorusuna “İşimizi yapmaya çalışıyoruz.” diyerek cevap veren gazeteciler ünlü oyuncu ısrarla kamerayı kapatmasını rica ettiği halde bu tavırlarını devam ettirdi.

Aşk 101’in yıldızı Twitter’da gündem oldu

Gecenin geç bir saatinde önünü keserek kendisini röportaja zorlayan gazetecilerle ufak bir tartışma yaşayan oyuncu bu görüntülerin yayınlanması ile twitter da gündem oldu. Kaan Urgancıoğlu’nu eleştiren kesim olduğu gibi gazetecilerin ısrarcı davranışlarını da eleştirenler oldu.

Kaan Urgancıoğlu’nun kibarlığını bozmadan alkollü olduğunu ifade ettiği halde onunla zorla konuşmak isteyen muhabirleri tabii ki bizde kınıyoruz. Kimse zorla konuşturulmaya, röportaj vermeye zorlanamaz ve bu duruma maruz kaldığı halde suçlanarak manipüle edilemez.

Videoyu izledikten sonra siz hangi tarafı haklı bulacaksınız yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Tesla 5 bin tesis kuruyor: Yatırım merkezi belli oldu