Huawei Mate 20 Pro için yeni bir video yayınladı

huawei mate 20 pro 2

Huawei, 16 Ekim’de Londra’da gerçekleştireceği özel bir etkinlikte tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro için kısa bir tanıtım videosu daha yayınladı.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, yeni amiral gemisi modeli için artık gün sayıyor. Çinli üretici 16 Ekim’de Londra’da düzenleyeceği özel bir etkinlikle Mate 20 Lite, Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerini tanıtacak. Huawei’nin Mate 20 serisi 7 nm üretim süreci ile geliştirilen Kirin 980 yonga seti ile gelecek. Bu bağlamda, Huawei Mate 20 Pro, Mate 20 ve Mate 20 Lite bir ilke de imza atmış olacak. Çünkü Kirin 980, Android tarafındaki 7 nm üretim süreci ile geliştirilen ilk yonga seti olma özelliğini taşıyor.

Huawei Mate 20 Pro fazlasıyla yetenekli olacak

Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi modeli P20 Pro, 3 ana kamera ile gelecek. Şimdiye kadar sızdırılan rapor ve görsellerden öğrendiğimiz üzere, Huawei P20 Pro, OLED QuadHD+ teknolojisine sahip kavisli bir ekranla teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak

Telefonun arka kısmında bir ada şeklinde kümelenmiş 3 kamera ve 1 flaş ışığı yer alacak. Bu konumlandırmaya rağmen, Huawei Mate 20 Pro 4200 mAh kapasitesine sahip oldukça büyük bir pilden beslenecek. Hızlı şarj özelliğine sahip bu batarya yalnızca yarım saat içerisinde yüzde 70’e kadar şarj olabilecek.

Google Pixel 3 XL Taptic Engine benzeri bir teknoloji kullanacak

Huawei’nin yeni Mate serisi için yayınladığı son tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.