Arif V 216 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Arif V 216

Türk sinemasının en iyi komedi filmlerinden GORA‘nın devamı niteliğinde olacak olan Arif V 216‘nın vizyon tarihi belli oldu.

gora

Ediz Hun ve Filiz Akın Oyuncu Kadrosunda

Daha önce sızan bilgilerde her ne kadar Ozan Güven‘in canlandırmış olduğu robot karakterinin hikayesini anlatacak şeklinde lanse edilse de asıl konu daha çok Arif ve 216’nın maceraları şeklinde olacak gibi. AROG’dan Oyuncu kadrosuna gelindiğinde ise Cem Yılmaz ile Ozan Güven dışında kadın başrolünde ise Seda Bakan‘ın oynaması bekleniyor.  Cem Yılmaz‘ın vazgeçemediği oyunculardan Zafer Algöz‘ün de oynaması kesin. Süpriz oyuncular ise Ediz Hun ve Filiz Akın. Ediz Hun’un kendini oynayacağı açıklaması Arif‘in uzay aracı ile Yeşilçam‘ın altın çağına ışınlanacağını söyleyebiliriz.

Merak edilen bir diğer soru ise Bob Marley Faruk karakterini canlandıran Rasim Öztekin‘in oynayıp oynamayacağı. Filmin yönetmen koltuğunda ise son dönem yerli film yönetmenliklerini yapan Kıvanç Baruönü olacak. Bilindiği üzere Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu’nun başrollerini paylaştığı Patron Mutlu Son İstiyor ve Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece’nn başrolde oynadığı Görümce filmlerinin yönetmenliğini yapmıştı.  Mayıs ayında çekimlerine başlanacağı söylenen Arif V 216’nın 2018’de gösterime gireceği belirtildi.