Apple’ın Reality Pro kulaklığı üretim konusunda sıkıntı yaşayabilir

reaa

Apple’ın merakla beklenen karma gerçeklik kulaklığı Reality Pro’nun şirketin WWDC 2023 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Etkinlikten önce cihaz hakkında yeni bilgiler geldi.

Reality Pro’nun henüz tüm detayları belli olmadı, ancak gelen bilgilere göre cihazın lansmanını ve kullanılabilirliğini etkileyebilecek üretim zorluklarıyla karşı karşıya. Yedi yıldır geliştirme aşamasında olmasına rağmen, Apple’ın Reality Pro kulaklığı piyasaya sürmekte zorluklar yaşadığı bildiriliyor. Sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenirken, bu zorluklardan dolayı cihazın piyasaya sürülmesinin bir hayli gecikebileceği de söyleniyor.

 Reality Pro

Apple lansmanı hızlandırmaya çalışırken, yazılım entegrasyonu, üretim zorlukları ve pazara hazır olma konusunda bazı dahili endişeler dile getirildi. Bu endişeler, kullanıma sunmadaki olası gecikmelerle ilgili sorulara yol açtı. Gelen bilgiler kulaklığın kompakt boyutta olması beklenen ayrı bir pil takımıyla birlikte geleceğine dair önceki söylentileri de doğruluyor. Bu, Apple’ın bileşenleri cihazlarına sorunsuz bir şekilde entegre etme konusundaki olağan yaklaşımından bir sapma diyebiliriz.

Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun tahminine göre, üretimdeki gecikmeler nedeniyle, Reality Pro kulaklığın seri üretiminin bu yıl için tahmini 200.000 ila 300.000 adet sevkiyatla Eylül ayında başlaması bekleniyor. Bu rakamlar ilk beklentilerin önemli ölçüde altında olsa da raporlar, kulaklığın piyasaya sürüldüğünde 3.000 $ gibi yüksek bir fiyat etiketi ile geleceğini gösteriyor.

Prime Gaming Mayıs ayının ücretsiz oyunlar güncellendi