Apple’ın iPhone 5 Operasyonu Sorunsuz İlerliyor

iphone 5s manset

Apple’ın Eylül ayıyla birlikte yeni iPhone modelini tanıtması artık bir gelenek haline geldi. Bu yıl tanıtılan iPhone 5S’te kullanıcılardan fazlasıyla ilgi görüyor.

Apple’ın eski yıllarda yaşadığı stok sorunu bu yıl yaşanmış dğil. Apple iPhone 5S’i ilk satoşa sunduğunda toplam iPhone stoklarının yüzde 27’si iPhone 5S’ti. Bu durum iPhone 5S alacak kullanıcıların hiçbirisinin evine boş dönmemesine sebep oldu. Müşteri memnuniyeti konusunda her geçen gün daha da kendini geliştiren Apple bakalım yeni iPad modellerinde iPhone 5S’te gösterdiği başarıyı devam ettirebilecek mi?iphone-5s
Tabii ki bu başarının bir etkisi de kullanıcıların iPhone 5S’e iPhone 5 kadar ilgi göstermemiş olması olabilir. Analist Piper Jaffray’in açıklamalarına göre iPhone 5S satışları iPhone 5’e göre aynı dönemlerde yüzde 5 daha geriden takip ediyor. Fakat bu durum her an terse dönebilir. Çünkü Apple dün itibariyle toplamda 60 ülkede satışa başladı 1 kasım ile birlikte de bu ülkelere yenisi eklenecek. Bakalım Apple iPhone 5S satışlarında bir önceki versiyon iPhone 5’i geri de bırakabilecek mi?

Sizce iPhone 5 sahipleri iPhone 5S almalı mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.