Sony Xperia Z1S, Xperia Z1’den Ne Kadar Küçük?

Geçtiğimiz dönemde Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia Z1S ile ilgili çıkan dedikoduları ver resimleri hem görmüş hem de duymuşsunuzdur. Peki bu yeni akıllı telefon abisi Xperia Z1’e göre ne kadar küçük?

Sony’nin bu yeni akıllı telefonu Samsung’un Galaxy S4 mini ve HTC’nin One mini modellerine rakip olacak. Xperia Z1 modeline benzeyen tasarımıyla dikkat çeken ürünün byutları şimdiye kadar bilinmiyordu. Geöçtiğimiz gün içerisinde Japonya’da ortaya çıkan bir resim XPeria Z1s’in boyutları hakkında bize bilgi veriyor. Resimde gördüğünüz gibi Xperia Z1S doğal bir ortamda ve Sony kulaklık üzerinde konumlandırılmış.z1s
Xperia Z1S teknik özellikler açısından da gelişmiş ve yüksek performansıyla kullanıcısını memnun edecek seviyede. 4.3 720p ekrana sahip olacak ürünün üzerinde Qualcomm Snapdragon 800 yongaseti kullanılacak. 20.7 megapiksel kamerası ile yüksek kalitede fotoğraf çekme imkanı da sunacak olan bu yeni akıllı telefonun 12 Kasım tarihinde tanıtılması bekleniyor. Aralık ayında satışa sunulması planlanan ürünün fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Sony’nin XPeria akıllı telefonları sizce yeterli performans üretiyor mu?