Apple AirPods Max Türkiye’de de yok sattı

AirPods Max

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı adeta yok satıyor. Apple AirPods Max stokları Türkiye’de de tükendi. İşte detaylar.

Teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Apple, ses teknolojileri konusunda uzman olan şirketlerden Beats’i satın almıştı. Cupertino merkezli şirket genel olarak kulak üstü kulaklıkları Beats imzasıyla satışa sunuyordu. Fakat geçtiğimiz gün Apple’ın kendi logosunu taşıyan ilk kulak üstü kulaklığı tanıtıldı.

AirPods Max ismiyle tanıtılan kulaklık tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunuldu. İlk parti için satın alımların 15 Aralık’ta gerçekleşeceği belirtilmişti. Yani kulaklığı satışa çıkar çıkmaz satın alanlar 15 Aralık’ta AirPods Max’e sahip olabilecekler.

Apple AirPods Max stokları tükendi

Ülkemizde 5000 TL’nin üzerinde bir etiketle satışa çıkan kulaklık ilginç bir şekilde yok sattı. Apple’ın Türkiye için ayırdığı stok ilk günden tükendi. Açık konuşmak gerekirse kimse stokların bu şekilde ilk günden tükenmesini beklemiyordu. Belki Apple Türkiye bile böyle bir taleple karşılaşacağını ummamıştır.

Fakat şu anda Türkiye için ayrılan stoklar tükenmiş durumda. Dahası kulaklığı şimdi satın alsanız bile kargolanması için 12 ile 14 hafta beklemeniz gerekecek. Bu da en az 3 ay anlamına geliyor. Yani kulaklığı şimdi alsanız dahi en iyi ihtimalle Mart ayı içerisinde AirPods Max’a sahip olabileceksiniz.

Açık konuşmak gerekirse 5000 TL üzeri etikete sahip bir kulaklığın bu kadar ilgi görmesi bizleri şaşırttı.

Katlanabilir ekranlı telefon için dev isimler devrede