Apple WWDC 2023 için tarih verdi

Apple çalışanları ChatGPT kullanamayacak

Apple beklenen etkinliği için nihayet tarih verdi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Apple, WWDC 2023 için tarihler belirledi. Şirketin geliştirici konferansı 5 Haziran – 9 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Pandeminin kötü günlerini geride bırakmış olsak da etkinlik hala online yapılacak, ancak geliştiriciler ve öğrenciler için 5’inde Apple Park’ta “özel bir yüzyüze deneyim” olacak. Şirket ne bekleyebileceğimiz konusunda fazla bir şey söylemiyor ancak bu, Apple’ın son yıllardaki en önemli olaylarından biri olabilir.

Apple WWDC 2023 için tarih verdi

Apple’ın karma gerçeklik başlığını nihayet WWDC 2023’te piyasaya süreceği söylentileri dolaştı. Reality Pro veya Reality One olarak adlandırılabilecek cihazın M2 çipi, çift 4K ekranı, gelişmiş vücut takibi ve denetleyicisi olan bağımsız bir cihaz olduğuna inanılıyor. Merakla beklenen cihaz ile Siri komutlarını kullanabileceksiniz. Donanım, geliştiricilere ve profesyonellere yönelik olsa da sağlık özelliklerini, FaceTime aramalarında tam vücut avatarlarını ve birçok iPhone ve iPad deneyiminin giyilebilir sürümlerini içerecek. Piyasaya sürülüşü ise yıl sonunu bulabilir.

Diğer platform güncellemelerinin yanı sıra iOS 17, macOS 14 ve watchOS 10 önizlemelerini de elde edeceğiz. Servis güncellemeleri de gelecek. Geçen yılki konferansta MacBook Air M2 tanıtılmıştı. Bu sebeple WWDC’den hemen sonra işletim sistemi güncellemelerinin beta sürümlerini görebilirsiniz. Bitmiş sürümler sonbaharda gelecek. Bu kapsamda şirket yeni tanıtımlar ile de gelmeye devam edecek. En çok beklenen şey ise iPhone 15.

John Wick 4’te Killa Hakan da yer aldı! Sosyal medya yıkıldı