Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra’nın fiyatları ortaya çıktı

ff 1

Samsung’un yeni Galaxy Watch 7 serisi yakın zamanda sertifikasyon platformunda yer almış ayrıca bazı görselleri de ortaya çıkmıştı. Şimdi ise cihazların olası fiyatları ortaya çıktı.

Son haberlerde Passionategeekz, Samsung’un yeni saatlerinin ABD fiyatlarını ve renk seçeneklerini açıkladı.  Galaxy Watch 7’nin 40mm modeli, 299 ila 310 dolar (yaklaşık 25.000 Rupi) arasında bir fiyatla satışa sunulacak. Bu, Galaxy Watch 6 Classic’in fiyatıyla aynı seviyede. Galaxy Watch 7, ‘Mermer Gri’, ‘Krem Beyazı’ ve ‘Orman Yeşili’ olmak üzere üç farklı renkte piyasaya sürülecek. Galaxy Watch 6, 40mm modelinde sadece iki renk seçeneği sunuyordu: Altın ve Grafit.

Galaxy Watch 7

Galaxy Watch Ultra’nın, Apple Watch Ultra 2’ye rakip olacak premium özelliklere sahip olması bekleniyor ve Titanyum Gri renkte geleceği bildiriliyor. 91Mobiles’a göre, Galaxy Watch Ultra’nın 47mm versiyonu 699 ile 710 dolar arasında fiyatlandırılabilir, yani yaklaşık 60.000 Rupi. Karşılaştırma açısından Apple, Watch Ultra 2’yi ABD’de 799 dolardan ve Hindistan’da 89.900 Rupiden satışa sunuyor.

Galaxy Watch 7’nin FCC listesine göre, cihaz 15W kablosuz şarjı destekleyecek ve bu da Galaxy Watch 6 serisinin 10W’ına kıyasla önemli bir gelişme. Samsung’un Temmuz ayının ilk yarısında düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde, yeni saatlerin yanı sıra altıncı nesil katlanabilir modelini, merakla beklenen Galaxy Ring’i, yeniden tasarlanan Galaxy Buds 3 serisini ve muhtemelen yeni dizüstü bilgisayarlarını da tanıtması bekleniyor.

Google Pixel 9 lansmanı yakın zamanda yapılacak