Apple Watch Ultra Türkiye fiyatı iPhone 13 fiyatı ile aynı!

Apple watch kanseri

Amerikalı teknoloji devi tarafından tanıtılan yeni akıllı saat modeli Apple Watch Ultra’nın Türkiye satış fiyatı, duyanları hayretler içerisinde bırakıyor.

Apple Watch Ultra Türkiye fiyatı iPhone 13 fiyatı ile aynı! Apple beklenen lansmanını dün itibariyle nihayet gerçekleştirdi. Amerikalı teknoloji devi tarafından birçok yeni ürün tanıtımı yapılırken, akıllı saat meraklılarının gözü duyum hesapları tarafından Apple Watch Pro olarak adlandırılan modeldeydi.

Apple Watch Pro çığır açacak!

Sıra bu akıllı saat modelinin tanıtımına geldiğinde ise, bütün teknoloji meraklılarını büyük bir sürpriz bekliyordu çünkü saatin Apple Watch Ultra olarak isimlendirileceği ortaya çıktı. Ancak teknoloji meraklılarını şaşırtan tek gelişme bu olmadı. Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından tanıtımı yapılan Watch Ultra modelinin çıkış fiyatının 799 dolar olması herkese kısa süreli bir şaşkınlık geçirtti.

apple watch ultra

Apple Watch Ultra Türkiye fiyatı iPhone 13 fiyatı ile aynı!

Aslında duyum hesapları tarafından servis edilen bilgileri takip edenler, bu fiyatı az çok tahmin edebiliyorlardı. Çünkü bugüne kadar sızdırılan bilgilerden, Apple Watch Ultra’nın iPhone 14’e yakın bir fiyattan satışa çıkacağı anlaşılıyordu. Bununla birlikte yeni akıllı saat için iPhone 14’le birebir aynı fiyatın istenmesi herhalde duyumcuların kendilerini bile şaşırtmıştır.

Apple Watch

Peki Amerika’da iPhone 14 ile aynı fiyattan satışa sunulacak olan Apple Watch Ultra’nın Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Apple aslında bu konuda ülkemizdeki akıllı saat meraklıları için oldukça önemli bir jest yaptı. ABD’de iPhone 14’ün tanıtılmasıyla birlikte iPhone 13’ün fiyatı 799 dolardan 699 dolara düşerken, Apple Watch Ultra iPhone 14 ile aynı fiyattan yani 799 dolardan satışa sunuldu. Ancak ülkemizde iPhone 14’ün tanıtılmasına rağmen iPhone 13’ün fiyatı 22.499-TL’den 27.999-TL’ye çıkınca, Apple Watch Ultra’nın fiyatı da 30.999-TL’lik iPhone 14’ün fiyatına değil, 27.999-TL’lik iPhone 13’ün fiyatına sabitlenmiş oldu. Ne diyelim, iyi ki varsın Apple.

POCO X4 GT Türkiye fiyatı belli oldu!