Apple Watch’un Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu

Apple Watch Beklenen İlgiyi Görmedi

Apple’ın önümüzdeki günlerde düzenleyeceği Spring Forward adlı etkinlikte Apple Watch hakkında merak edilen tüm detayları açıklayacağı ortaya çıktı.

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat pazarının cazibesine kapılan firmalar arasına giren Amerikalı teknoloji devi Apple bu alandaki ilk ürünü olan Apple Watch’u geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtmış olsa da, akıllı saat hakkında merak edilen birçok detayı paylaşmaktan kaçınmıştı. Bu durum Apple Watch‘un büyük ölçüde belirsizliğini korumasına neden olmuş olsa da, önümüzdeki günlerde düzenlenecek etkinlikle merak edilen tüm detaylar gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

applewatch

Spring Forward adını verdiği yeni etkinliği için basın görevlilerine davetiyler göndermeye başlayan Apple, 9 Mart’ta San Francisco’da düzenlenecek bu etkinlik kapsamında merakla beklenen ilk akıllı saati Apple Watch’un özellikleri ve çıkışıyla ilgili detayları teknoloji dünyasıyla paylaşacak. Yeni akıllı saatini farklı versiyonlarla satışa sunacağı bir süredir bilinen Apple’ın Apple Watch‘un fiyatı hakkında ilk detayları da bu Spring Forward etkinliği kapsamında açıklaması bekleniyor.

Şu ana kadar firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler göz önüne alındığında Apple Watch’un oldukça pahalı bir akıllı saat olması ve en ucuz versiyonun bile yaklaşık 350 dolara satışa sunulması bekleniyor. Kullanıcıların diğerlerinden pek de farklı olmayan bir akıllı saat için bu rakamı ödeyip ödemeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

BlackBerry ve Google Birlikte Çalışacak