Apple Watch modelleri için büyük güncelleme

Apple Watch Series 8 ateşiniz olup olmadığını tespit edecek!

Dünyanın en popüler akıllı saat modellerinin başında gelen Apple Watch’lar yakın zamanda oldukça kapsamlı bir güncelleme paketine kavuşacaklar.

Apple Watch modelleri için büyük güncelleme. Apple, yıllık WWDC Geliştiriciler Konferansı’nı 5 Haziran’da Apple Park’ta gerçekleştirecek. Şirket, “Reality Pro” karma gerçeklik başlığını ortaya çıkarmasının yanı sıra iOS 17 ve watchOS 10 gibi diğer işletim sistemlerini de ön izleme olarak takipçilerinin beğenisine sunacak. Bloomberg’den Mark Gurman, haftalık Power On bülteninin en son sayısında yazdığına göre, güncelleme Apple’ın saate yönelik bazı büyük arayüz değişikliklerini getirecek.

Apple watch kanseri

Geçen yıl Apple Watch Ultra’nın tanıtımı göz önüne alındığında, donanımın kendisinin büyük değişiklikler görmesi beklenmiyor. Gurman’a göre, bir sonraki büyük donanım güncellemesi gelecek yıl gerçekleşecek ve Apple Watch Serisi 10 modellerinin daha büyük ekranlı versiyonlarına kavuşacak.

Apple watch kanseri

Apple Watch modelleri için büyük güncelleme

2024 yılında satılacak olan Apple Watch saatleri, iPhone’un 2017’de cihazı iPhone X olarak adlandırdığı 10. yıl kutlama adlandırma stratejisini takip edecektir. Resmi olarak Apple Watch X olarak bilinmesi beklenen 2024 modellerinin 1,89 inç ve 2,04 inç ekranla donatılacağı söylentiler arasında yer alıyor. Mevcut Seri 8 üniteleri 1,7 inç (41 mm) ve 1,9 inç (45 mm) ekran taşıyor. Gelecek yıl ikinci nesil Apple Watch Ultra’yı da göreceğiz ve bu cihazda daha büyük bir 2,1 inç’lik mikro-LED ekran bulunacak. İlk nesil Apple Watch Ultra, 1,92 inç OLED ekran taşıyor.

Apple Watch "Extreme Sports" versiyonu bu yıl içinde geliyor

Gurman, watchOS 10’un oldukça kapsamlı bir yükseltme olması gerektiğini ve kullanıcı arayüzünde dikkate değer değişikliklerin yer alacağını yazıyor. WWDC sırasında Apple’ın watchOS arayüzü için hangi değişikliklerin beklediğimizi öğreneceğiz ancak watchOS 10’un gerçek sürümü Eylül ayında ve geleneksel olarak en son Apple Watch modellerinin piyasaya sürülmesiyle koordine edilecek. Apple Watch modelleri için büyük güncelleme.

Capcom uyardı! Resident Evil 4 Remake’te kritik hata bulundu