Samsung İnternet Tarayıcısının Beta sürümünün bazı yeni özellikleri var

Adsiz 48

Mobil dünyanın popüler internet tarayıcılarından biri olan Samsung Internet Browser, yakın zamanda birçok önemli yeniliğe kavuşmuş olacak.

Samsung İnternet Tarayıcısının Beta sürümünün bazı yeni özellikleri var. Android kullanıcıları için en iyi tarayıcılardan biri Samsung Internet Browser’dır. Birçok büyük tarayıcı gibi, Android kullanıcıları da telefonlarına tarayıcının Beta sürümünü yükleyebilirler. Uygulamanın halka açık sürümü, Play Store’dan yüklenebilir. Galaxy telefonları olanlar, Internet Browser Beta uygulamasını Galaxy Store’dan yüklemek için de bu mağazayı ziyaret edebilirler. Ancak hemen belirtelim ki uygulama 110,52 MB’lık bir boyuta sahip.

Samsung kendi uydu iletişim platformunu hazırlıyor

SamMobile’a göre, uygulamanın Beta sürümünün 21.0.0.25 sürümüne güncellenmesiyle birlikte birçok yeni özellik kazandı. En son sürüme sahip olduğunuzdan emin olmak için, ekranda sağ alt köşede bulunan hamburger menü simgesine dokunun, Ayarlar’a dokunun ve Samsung Internet altında Beta uygulamasının Sürüm numarasını gösterecek sayfaya gidin. Bu sayede kullanmış olduğunuz tarayıcının sürümünü rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

samsung

Samsung İnternet Tarayıcısının Beta sürümünün bazı yeni özellikleri var

Peki bu güncelleme paketi neler sunuyor? Yeni özelliklerden biri, kullanıcıların yer imi çubuğunu ve sekme çubuğunu ekranın altına yakın bir konuma taşımalarına izin veriyor olmasıdır. Akıllı telefon kullanıcıları zaten URL adresi çubuğunu ekranın altına taşıyabilme özelliğine sahiplerken, bu özellik artık Samsung Internet Browser Beta’yı kullanan tablet sahipleri için de mevcut. Yeni özellikleri etkinleştirmek için, ekrandaki sağ alt köşedeki hamburger menü simgesine dokunun ve Ayarlar> Düzen ve menüler’e gidin ve uygun ayarları açın.

Seçenekleriniz şunları içerecektir:

– Adres çubuğunu altta göster

– Sekme çubuğunu göster

– Yer imi çubuğunu göster

Samsung ve Apple

Yer imi çubuğundaki bir girdiyi uzun basılı tuttuğunuzda, web sitesi yeni bir sekmede ve yeni bir pencerede otomatik olarak açılır. Ayrıca yer imini düzenleyebilir, bağlantıyı kopyalayabilir veya yer imini silebilirsiniz. Sekme çubuğundaki sekme üzerine uzun basarak sekme kapatma, diğer sekmeleri kapatma, tüm sekmeleri kapatma, sekmeyi taşıma, uygulamayı yeni bir sekmede açma ve yeni bir pencerede açma gibi işlemler yapabilirsiniz. Güncellemenin diğer yenilikleri içinse biraz daha beklememiz gerekecek. Samsung İnternet Tarayıcısının Beta sürümünün bazı yeni özellikleri var.

Virgin Orbit serbest düşüşte: Şirket tüm faaliyetlerini durdurdu