Apple Watch için en iyi gezi uygulamaları

apple watch

#İŞBİRLİĞİ

Kolunuzdaki akıllı saatinizi ne kadar etkin kullanabiliyorsunuz? İşte şehir içinde ya da ülke dışında daha kolay seyahat etmenizi sağlayacak en iyi gezi uygulamaları.

Akıllı saatlerin pek çok fonksiyonu mevcut. Genel olarak bakıldığında akıllı saat kullanıcıları, cihazlarını fitness aktiviteleri ya da akıllı telefonlarına gelen bildirimlere daha kolay yoldan erişmek için kullanıyorlar.

Fakat akıllı saatiniz ülke içinde ya da dışında çok daha kolay yolculuk etmenizi sağlayacak fonksiyonlara da sahip. Bunun için tek yapmanız gereken en iyi gezi uygulamaları rehberimize göz atmak olacak.

Bu yazımızda sizlere Apple Watch için kullanabileceğiniz en iyi gezi uygulamaları listesi hazırladık. Listede bulunan uygulamalar sayesinde İstanbul’daki otobüslerin kalkış saatlerini, hangi toplu taşımayla nereye gidebileceğinizi ve daha pek çok fonksiyonel bilgiyi saatiniz üzerinden takip edebileceksiniz.

Apple Watch için en iyi oyunlar

Ayrıca bu uygulamalardan bazıları sizlere çevrenizde bulunan bisiklet güzergahlarını, yayalar için ayrılmış özel yolları ve yürüyüş parkurlarını da gösteriyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Apple Watch için en iyi gezi uygulamaları listemizi ile başbaşa bırakalım.

Akıllı saatler için en iyi gezi uygulamaları

ETA – Arrive on Time

ETA – Arrive on Time

Boyut: 26.3 MB
Fiyat: 12.99 TL
Türkçe Dil Desteği: YOK