Apple Watch için en iyi uyku takibi uygulamaları

uyku takibi uygulamaları

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Apple, hala akıllı saat serisi için dahili bir uyku takip uygulaması yayınlamış değil. Bu eksikliği gidermenin en basit yolu ise 3. parti uyku takibi uygulamaları.

Son dönemde giyilebilir teknoloji ürünlerinin hızlı bir şekilde yaygınlaştığını söylemek, yanlış olmayacaktır. Bu sektördeki marka sayısının günden güne artması, model yelpazesini de genişletmiş durumda. Artık her bütçeden kullanıcıya hitap eden giyilebilir teknoloji ürünü bulmak, çok da zor değil.

Kullanıcıların giyilebilir teknoloji ürünü almalarının temel nedeni ise günlük aktivitelerini kontrol etme gereksinimi duymaları. Zaten piyasadaki pek çok cihaz da bu tarz temel özelliklerle donatılmış durumda.

Bunlar arasında kalori yakımından, kalp atım hızına, uyku kontrolünden, antrenman sayacına kadar pek çok seçenek yer alıyor.

En iyi VPN uygulamaları

Bazı uygulamalar ürünün temel içeriğiyle birlikte gelirken, bazıları ise 3. parti geliştiriciler tarafından destekleniyor. Nitekim Apple Watch için kullanılan uyku takibi uygulamaları da bunlar arasında.

Bilindiği üzere Apple Watch, kutu içerisinden çıktığında içerisinde dahili bir uyku takip uygulaması bulunmuyor. Bunun için de kullanıcıların tercihi 3. parti uygu takibi uygulamaları oluyor. Peki bu uygulamalar içerisinde en kullanışlıları hangileri?

En iyi uyku takibi uygulamaları

Malum Apple Watch için yayınlanan uygulamaların çok büyük bir çoğunluğu ücretli. Ücretsiz olan uygulamalar da pek kullanışlı değil. O yüzden bu yazımıza bazı ücretli uygulamaları da dahil ettik. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Apple Watch için yayınlanacak olan en iyi uyku takibi uygulamaları ile başbaşa bırakalım.

Sleep Watch – Ücretsiz

sleep watch