Apple Watch 7 fiyatı 3500 dolara çıkıyor

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch'tan müzik indirebilecek

Caviar, üst düzey lüks tasarımları ile tanınan bir marka. Şirket, Samsung ve Apple’ın popüler akıllı telefonlarını ve hatta Sony PS5 gibi diğer ürünleri, altın ve gümüş gibi değerli metallerle ve ilave elmaslar ve diğer elementlerle kaplı lüks teknoloji parçaları yapmak için yeniden tasarlıyor. Şimdi Caviar, Apple Watch Series 7’yi de yenilemeye karar verdi.

Apple Watch 7 fiyatı 3500 dolara çıkıyor. Şirket tarafından sunulan en yeni ürünlerden biri, tipik bir Caviar lüks muamelesi verilen Apple Watch Series 7. Yeni tasarımlar arasında Night Moon, Blood Moon, Dark Moon ve Gold Moon çeşitleri yer alıyor.

Apple yeni reklamıyla ölüm anınızı canlandırıyor

Night Moon varyantı, Gustave Young’ın çalışmalarından ilham alan kabartmalı süslemeye sahip olacak. Young, 19. yüzyılda Amerikan ateşli silahlarının ünlü bir oymacısıydı. Night Moon çeşidi beyaz bronzla kaplı ve timsah derisi bir kayışa sahip. 99 adet olarak satışa çıkacak saatin fiyatı 3.470 dolar (yaklaşık 57 bin TL).

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Apple Watch 7 fiyatı 3500 dolara çıkıyor

Dark Moon varyantı 3.650 dolar olacak ve gövde üzerinde Night Moon ve Blood Moon varyantları ile benzer bir tasarıma sahip, ancak buradaki kaplama karartılmış bronzdan yapılmış. Ayrıca sadece 99 adet olarak sunulan bu saat de gerçek bir siyah timsah derisi kayışa sahip.

Apple Watch 8 özellikleri

Serinin en pahalısı, 26.630 dolara (yaklaşık 465 bin TL) mal olan ve yukarıda belirtilen desen ve tasarım öğelerine ek olarak 18 ayar altınla kaplanmış olan Gold Moon. Diğer varyantlardan farklı olarak, bundan sadece 8 adet bulunuyor.

TikTok kullanıcıları para basacak: Yeni sistem geldi