Apple Watch 4 fiyatı düştü

apple watch 4

Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri ile eş zamanlı olarak tanıttığı yeni Apple Watch’ın fiyatı düştü. İşte Apple Watch 4 fiyatı ve diğer detaylar.

Apple akıllı saat pazarına rakiplerinden hayli sonra dahil olmuştu. Buna rağmen iPhone kullanımının global pazarda üst düzeylerde olmasından ötürü, Apple Watch kısa süre içerisinde trend haline geldi. Cupertino merkezli şirketin, iPhone ve Apple Watch arasında kurduğu muazzam ekosistem, Apple’ın akıllı saat pazarında zirveye yerleşmesini sağladı.

Apple Watch 3’e kadar tasarımsal anlamda hiç bir yenilik yapmayan Cupertino merkezli şirket, Apple Watch 4’te farklı bir çizgide kullanıcıların karşısına çıktı. Aslında kasa olarak değişen pek birşey yoktu. Fakat çerçevelerin inceltilerek, ekran gövde oranının arttırılması Apple Watch 4’e farklı bir hava katmıştı.

Apple Watch 4 indirime girdi!

ABD’de normalde 429 dolardan satılan yeni nesil Apple Watch, kısa bir süreliğine 415 dolardan satılmaya başlandı. Yani arada yaklaşık olarak 15 dolarlık bir fark olduğunu söyleyebiliriz. 415 dolar güncel kur oranlarıyla yaklaşık olarak 2200TL’ye denk düşüyor. Üstelik bu 44mm’lik saatin fiyatı. Aynı saatin ülkemizdeki satış fiyatı ise 3300TL. Yani arada 1100TL’lik bir fark bulunuyor. Amazon.com’un bu saati Türkiye’ye de yolladığını düşünürsek, gümrük ve kargo masrafı dahil olsa da en az 500TL karda olduğunuzu söyleyebiliriz. Yani Apple Türkiye’nin mağazasına 3300TL vermek yerine aynı saati Amazon.com üzerinden çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Tercih sizin.

iOS 12.1.2 sorunları bitmek bilmiyor