Apple Watch 4 için iki yeni tanıtım videosu

Apple Watch Series 4 kadranı

Apple, yeni nesil iPhone modelleriyle eş zamanlı olarak tanıttığı Apple Watch 4 için iki yeni tanıtım videosu yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Apple 12 Eylül’de düzenlediği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerinin haricinde Apple Watch Series 4’ü de tanıtmıştı. Apple Watch 4, EKG ve düşme sensörü özellikleriyle teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Apple Watch 4 nasıl kullanılır? İşte yanıtı

Apple akıllı saat pazarına rakiplerinden hayli sonra dahil olsa da bu sektörü domine etmeyi başarmıştı. Cupertino merkezli şirket, ilk Apple Watch’tan bu yana aynı kasa tasarımını kullanıyordu. Bu tasarım çizgisi Apple Watch 4 ile kısmen de olsa değişti. Apple, yeni nesil akıllı saatinin çerçevelerini inceltirken, oval hatlara sahip bir ekran kullanmayı tercih etti. Ayrıca saat boyutları da 38mm’den 40mm’e, 42mm’den 44mm’e çıkartıldı.

Tüm bunların yanı sıra Apple’ın yeni nesil saatinde kullandığı EKG ve düşme sensorü teknolojileri de dikkat çekmeyi başardı.

Peki Apple’ın yeni nesil akıllı saati verimli olarak nasıl kullanılabilir? Görünen o ki Cupertino merkezli şirket, Apple Watch 4’ün kullanımını ön plana çıkaran bir dizi videolar yayınlayacak. Bu videolardan ilk ikisi geçtiğimiz gün Apple’ın YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. Yayınlanan bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Apple Watch Series 4 hali hazırda ülkemizde 3499TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta.

İşte Apple’ın iPhone Xr için tasarladığı özel kılıf