Apple Watch SE tanıtıldı! İşte uygun fiyatlı Apple Watch

apple watch se

Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikte uygun fiyatlı Watch modelini tanıttı. İşte Apple Watch SE hakkındaki detaylar.

Apple’ın günlerdir merakla beklenen etkinliğin sonunda bugün gerçekleşti. Cupertino merkezli şirket online olarak gerçekleştirdiği etkinlikte 2 yeni Apple Watch ve 2 yeni iPad modeli tanıttı.

Etkinlikte tanıtılan modellerden birisi de Apple’ın uygun fiyatıyla dikkat çeken akıllı saati SE oldu. Watch SE genel karakter özellikleriyle Apple Watch 3’ün yerine geldi.

Apple Watch 3’e göre 2 kat daha hızlı olan saatin içerisinde S5 yongası bulunuyor. Apple’ın S4’ten beri kullandığı tasarıma sahip olan SE, genel hatlarıyla tatminkar bir saat. Peki bu saati ucuz yapan etkenler neler?

Apple Watch SE tanıtıldı! İşte fiyatı

Apple yeni akıllı saatinde EKG ölçme özelliğine yer vermemiş. Ayrıca Watch S6 ile gelen kandaki oksijen oranını ölçme özelliği de SE modelinde yer almıyor.

apple watch se2 1

Yani benim kandaki oksijen oranını ölçmeye ihtiyacım yok ya da saatle EKG çekmesem de olur diyorsanız S5 ya da S6 için çok daha fazlasını ödemenize gerek yok.

Apple Watch’ın SE versiyonu ABD’de 279 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Saatin 44mm’lik versiyonunun başlangıç fiyatı ise 309 dolar.

Gelelim ülkemizdeki fiyatlara. Apple yeni akıllı saatini Türkiye’de 2699TL’den satışa sunacak. Açıkçası mevcut kur oranlarını dikkate aldığımızda bu fiyatın çok da abartı olmadığını söyleyebiliriz.

Google Pixel 5 için tarih açıklandı