Apple Watch SE ısınma sorunuyla karşı karşıya

apple watch se

Apple’ın kısa bir süre önce satışa sunduğu Apple Watch SE ısınma sorunlarıyla karşı karşıya. İşte detaylar.

Giyilebilir teknoloji pazarının lider ismi konumunda yer alan Apple kısa bir süre önce yeni akıllı saat modellerini tanıtmıştı. Cupertino merkezli şirket Watch Series 6 haricinde uygun fiyatlı SE modelini de teknoloji tutkunlarının beğenisine sunmuştu.

Apple Watch SE’nin en önemli özelliği uygun bir fiyat etiketine sahip olmasıydı. Tasarım anlamında Watch Series 6 ile benzer çizgilere sahip olan saatte EKG çekme özelliği ve kandaki oksijen oranını ölçme özelliği gibi fonksiyonlar yer almıyordu. Bu yüzden saatin fiyatı da Watch Series 6’ya nazaran daha ucuzdu.

apple watch se

Apple Watch SE alev alev!

Apple’ın şimdiye kadar satışa sunduğu Watch modellerinde herhangi bir sorun ortaya çıkmamıştı. Ta ki şimdiye kadar. Geçtiğimiz gün Reddit üzerinde bir kullanıcı Watch SE model akıllı saatinin durup dururken aşırı ısındığı ve hasar aldığı bilgisini paylaştı. Dilerseniz bahse konu görsele yukarıdan göz atabilirsiniz.

Göründüğü üzere saat üzerinde aşırı ısınmadan ötürü hasar da oluşmuş durumda. Şimdilik başka bir kullanıcının bu tarz bir sorunla karşı karşıya kalıp kalmadığı bilinmiyor.

Hali hazırda Apple Watch SE ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Fakat diğer SE modellerinde de benzer sorunlar ortaya çıkarsa Apple bu saatleri geri çağırmak zorunda kalabilir. Çünkü sorun yazılım odaklı görünmüyor.

Apple iPhone 12 satışlarında patlama bekliyor