Apple, Önümüzdeki Hafta Vision Pro Haberlerini Yayınlayabilir

Apple, Önümüzdeki Hafta Vision Pro Haberlerini Yayınlayabilir

Apple yakında piyasaya sürülecek olan Vision Pro ile ilgili haberlerini yakında yayınlayabilir. İşte tüm detaylar.

Apple’ın Vision Pro karma gerçeklik kulaklığının önümüzdeki ay gelmesi beklenirken, şirketin kendisi henüz çıkış tarihini onaylamadı. Ancak Bloomberg’den Mark Gurman’a göre “önümüzdeki hafta kadar” resmi bir Vision Pro duyurusu gelebilir. Duyuru şirketin her zaman aynı anda yayın yaptığı  CES ile tekrar aynı zamana denk gelecek şekilde zamanlanmış olabilir. Gurman, kulaklığın küçük ölçekte ABD depolarına gönderilmeye başladığını söyledi.

Apple, Önümüzdeki Hafta Vision Pro Haberlerini Yayınlayabilir

Power On haber bülteninde Gurman, yakın zamanda Apple’ın Vision Pro’yu Şubat ayında piyasaya süreceğini öne süren en son dedikodulara dikkat çekti. Yayınlanan raporların ardından Gurman, şimdi de 21 Ocak’ta ABD’deki Apple mağazalarındaki tüm çalışanlar için eğitimlerin de dahil olduğu üç saatlik bir toplantı planlandığını bildirdi. Oturumlar ve sonraki hafta boyunca yeni envanter raflarının gelişi planlandı.

Gurman’ın öngördüğü üzere ABD’de “yakında kullanıma sunulması” için tüm parçalar sıraya giriyor gibi görünüyor. Bundan sonra Çin, Kanada ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu diğer bölgeler gelebilir. Şirket daha fazla haberi de bu yıl yayınlayacak desek yanlış olmaz. Merakla beklenen Vision Pro ile ilgili detaylar gelmeye devam edecek. Vision Pro ile ilgili çok fazla detay geldi ve bir süredir bekleyiş sürüyordu ancak yakında tüm bu detaylar açıklığa kavuşmuş olacak.

Apple Fitness+, Super Bowl İle Ortaklığını Duyurdu