Apple TV+’ın sevilen dizisi 15 Mart’ta dönüyor

ted lassso

Apple TV+’ın en sevilen dizileri arasında yer alan Ted Lasso, 3. sezonuyla geri dönüyor. Apple, merakla beklenen yeni sezonun yayın tarihini açıkladı.

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın Netflix ve Amazon Prime Video gibi dijital platformlara rakip olması için kurduğu Apple TV+ şu ana kadar House of the Dragon ya da Stranger Things gibi dev bir projeye imza atmamış olsa da sürpriz yapımlarla adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle platformun komedi dizileri arasında yer alan Ted Lasso, hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından çok sevildi. Aldığı ödüllerle de bu başarıyı taçlandıran Ted Lasso, bu sayede Apple TV+’ın amiral gemisi dizilerinden biri haline geldi.

Beğeni kazanan ikinci sezonunu 2021’in ekim ayında noktalayan Ted Lasso, yaklaşık bir buçuk senelik bir bekleyişin ardından nihayet ekranlara geri dönüyor. Apple TV+, sevilen dizisinin ekranlara döneceği tarihi açıkladı. Ted Lasso’nun heyecanla beklenen 3. sezonu, 15 Mart’ta başlayacak.

Apple TV+ 20 milyona yakın abone sayısını duyurdu

Ted Lasso’nun 15 Mart’ta başlayacak olan 3. sezonu, toplamda 12 bölümden oluşacak ve her hafta bir bölüm yayınlanacak. Apple’ın yeni sezonun dönüş tarihini duyurmak için paylaştığı kısa fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Popüler TV skecinden diziye uyarlanan Ted Lasso, futbol hakkında çok da bilgisi olmayan bir Amerikan futbolu menajerinin İngiltere’ye gelip AFC Richmond adlı futbol kulübünün başına geçmesinin ardından yaşanan eğlenceli olayları anlatıyor. Hatırlarsanız Ted Lasso karakteri ve Richmond takımı, bu yıl FIFA 23’e de dahil edilmişti.

Hindistan’da üretilen iPhone 14’lerde kalite sorunu var