Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

En azından bu yılın başından beri sendikalaşmayı planlayan Apple Store çalışanları, gizlice organize olmak için şifreli sohbetleri kullanmaktan çok yol kat etti. İşte tüm detaylar.

Haziran ayında, Maryland’deki bir Apple Store, ABD’de ilk sendikalaşma yeri oldu. Şimdi, Oklahoma City’deki başka bir perakende satış noktası, sendikalaşma lehinde oy kullandı ve ABD’de resmi olarak organize edilen ikinci Apple Store oldu. The Wall Street Journal’a göre, mağaza Oklahoma City’deki Penn Square Mall’da bulunduğu için grup kendisine Penn Square Labor Alliance adını veriyor.

Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

Mağazada yaklaşık 100 çalışan sendika üyeliği için uygun. Ulusal Çalışma İlişkileri Kurulu tarafından açıklanan bilgilere göre, bu işçilerden 56’sı sendika kurulması lehinde, 32’si karşı oy kullandı. Grup şimdi AT&T ve Verizon gibi şirketlerden çalışanları da temsil eden Communications Workers of America’ya katılmayı planlıyor. Oklahoma City mağazasında çalışan ve organizasyon komitesinin bir üyesi olan Charity Lassiter, The Journal’a şunları söyledi: “Seçimi kazandığımıza göre, umudumuz, yönetimin masaya oturması ve böylece ortaklaşa çalışabilmemizdir. çalışanlara kârdan daha çok öncelik veren ve çalışanları gelişmeye teşvik eden bir şirket kurmak.”

Bu arada bir Apple sözcüsü yayına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli ekip üyelerimizle sahip olduğumuz açık, doğrudan ve işbirliğine dayalı ilişkinin, müşterilerimiz ve ekiplerimiz için mükemmel bir deneyim sağlamanın en iyi yolu olduğuna inanıyoruz”

Gotham Knights minimum sistem gereksinimleri belli oldu