Apple pencil yeni özellikleri büyük ilgi uyandıracak

Apple Pencil yeni özellikleri 2020

Kullanıcıların en çok beğendiği teknolojik aletlerden bir tanesi olan Apple Pencil, yeni özellikleri ile geliyor. Şirket bu yeni kalem türünde çok şaşıracağınız özelliklere sahip olacak. İşte Apple pencil ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Amerika Birleşik Devletlerinin patent ve marka tescili regülatörüne başvuruda bulunan şirket yeni özellikler kazanma peşinde. Bu özelliklerini tescil eden kuruluş, muhtemelen önümüzdeki dönemlerde bunları pencil modellerine aktaracak. Yeni kalem; dokunmatik yüzeyle birlikte kamera, mikrofon ve biyometrik sensör gibi sistemlere sahip olacak.

Apple Pencil yeni özellikleri bu yıl gelebilir

En gelişmiş teknolojilerden bir tanesine sahip olan Apple şirketi kendi pencil ürünlerinde daha hassas bir dokunuş oluşturabilir. Böylece adeta gerçek bir kağıda yazıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Apple Pencil yeni özellikleri

Apple şirketi neredeyse her yıl bu ürünü ile ilgili yeni patentler alıyor. 2018 yılında şirket, ultrason dalgalarını kendi kalem modellerine entegre etmeyi düşünüyordu. Böylece doğruluğu çok daha fazla artıracaktı. 2020 yılında ise; kamera ve mikrofon gibi özelliklerin ekleneceği söyleniyor. Eğer bu yıl içerisinde böyle bir özellik yüklenirse gerçekten de devrim niteliğinde olacak.

Şirketler düzenli olarak yeni patentler alıyor. Ancak bu patentlerin tamamının hayata geçirilmesi şart değil. Bildiğiniz üzere patentlerin alınma nedeni daha çok başka kişilerin bu teknolojileri kopyalanmasını engellemek. Bu yıl içerisinde Apple Pencil ürünlerinin yeni özellikler kazanıp kazanamayacağı kesin değil. Sizce Apple Pencil ile ilgili gelecek bu özellikler ne tür imkanlar sağlayabilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

FBI iPhone şifresini kırmak için Apple’ın kapasını çaldı!