Kiralanabilir uyku kapsülü İstanbul Havalimanı’nda

Kiralanabilir uyku kapsülü

Hizmet kapsamında değerlendirilebilecek kiralanabilir uyku kapsülü dünyanın birçok yerinde kullanılıyo. Şimdi ise İstanbul Havalimanı’nda bu uyku kapsülleri faaliyete geçiyor. İşte havalimanlarında uyku problemi yaşayanları yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

İstanbul Havalimanı her açıdan hem Türkiye’nin hem de dünyanın önemli yerlerinden bir tanesi. Her gün birçok kişinin gelip geçtiği bu yer, aynı zamanda uykusuz günlere de şahit. Özellikle uçağı rötar yapan veya aktarması uzun süren kişiler uyku problemi yaşayabiliyor. Yeni ayarlanan uyku kapsülleri sayesinde ise, bu problem tamamen çözülecek.

Kiralanabilir uyku kapsülü oldukça konforlu

Birçok havalimanı uyku kapsülleri uygulamasına başladı bile. Devam eden uyku kapsülü projeleri kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni topluyor. İstanbul havalimanı içerisinde kullanılacak uyku kapsülleri ise yine aynı şekilde beğenilecek gibi görünüyor.

Kiralanabilir uyku kapsülü projesi

Saati 9 euro üzerinden fiyatlandırılan bu uyku kapsülleri, oldukça konforlu. Ayrıca en çok öne çıkan özelliklerinden birisi de hijyenik olması. Çarşaflar ve kapsülün içi günlük olarak düzenli bir şekilde temizleniyor. Ayrıca ücretsiz bir şekilde eşyalarınız burada depolanabiliyor. Yastık ve battaniye almak isteyen kişiler 2 euro ödeyerek bunlara sahip olabilir.

Uyku kapsülleri içerisinde priz olması ise ayrı bir avantaj. Böylece bilgisayar veya cep telefonu gibi aletler burada şarj edilebilecek. Uyku kapsüllerinin alt kısmında bulunan depolama alanları ise son derece güvenli olacak. Yatağa kaldırmadan bu depolara ulaşmak imkansız. Sizce uyku kapsülleri İstanbul Havalimanı için önemli bir avantaj sağlayabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Spotify uyku zamanlayıcı özelliği iOS’e geliyor!