Apple iOS 17.1 yeni özellikler ile geldi

apple

Apple iOS 17.1 yeni özellikler ile sunuldu. İşte tüm yenilikler.

Apple, iOS 17.1’i yayınladı. Şu anda tüm kullanıcıların kullanımına sunulan iPhone güncellemesi, AirDrop’ta iyileştirmeler, StandBy için daha fazla kontrol seçeneği, yeni Apple Music özellikleri ve Kilitli Ekranda Fotoğraf Karıştırma için daha fazla özelleştirme getiriyor. Aynı zamanda bir takım hata düzeltmeleri de getiriyor. iOS 17.1 güncellemesi artık tüm yeni iPhone’lar (2018 ve sonrası) için mevcut ve Ayarlar > Genel > Hakkında > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek indirilebilir. İOS 17.1’in en dikkate değer eklentisi, AirDrop menzilinden ayrılsanız bile içeriğin internet üzerinden aktarılmaya devam etmesine olanak tanıyan AirDrop’ta yapılan bir iyileştirme; bu güncelleme başarısız aktarımlardan kaynaklanan baş ağrısını azaltmaya yardımcı olacak.

apple iOS 17.1 yeni özellikler ile geldi

Ayrıca Music için bazı yeni özellikler de geliyor; artık kullanıcılara şarkıları, albümleri ve çalma listelerini Favorilerine ekleme ve bunları kitaplıklarında bulundurma seçeneği olacak. Music ayrıca yeni renk değiştiren kapak resimleri koleksiyonları ve çalma listelerinin alt kısmında şarkı önerileri de alıyor. Bu özellikler, bugün yayınlanan macOS Sonoma 14.1 güncellemesiyle Mac’teki Apple Music’e de geliyor.

Şirket, iOS 17.1 ile Ana Sayfa tuşu desteğini de ekledi; Watch’ta kullanıcıların Önemli Konum gizlilik ayarının sıfırlanmasına neden olan bir eşleştirme sorununu düzeltti ve yanı sıra klavye duyarlılığıyla ilgili sorunları çözdü. Her güncelleme ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunan Apple bu güncellemede de sorunları çözmeye odaklanıyor.

Maserati MSG Racing, Valensiya’da gerçekleşen testlerde 10. sezona hazırlanıyor