Samsung Pay 4 ülkede daha kullanıma sunuldu

samsung 2

Teknoloji devi Samsung, mobil ödeme sistemini yaygınlaştırıyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre Samsung Pay 4 ülkede daha kullanıma sunuldu.

Teknoloji devi Samsung, mobil ödeme sistemini geriden takip etmek istemiyor ve atılımlarına devam ediyor. Bu kapsamda firmanın Avrupa ve Amerika kıtasındaki önemli bölgelerde kullanımda olan mobil ödeme sistemi Samsung Pay 4 ülkede daha kullanıma sunuldu.

Samsung Pay

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre Samsung Pay, İsveç, İsviçre, Hong Kong ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde kullanıma sunuldu. Sistem Birleşik Arap Emirlikleri ve İsveç’teki kullanıcıların tamamına sunulurken, Hong Kong ve İsviçre’deki kullanıcılar hizmeti şimdilik sadece erken erişim programı ile kullanabilecek.

Firmanın mobil ödeme sistemi, kullanıcıların yaygın bir ağda basit ve güvenli şekilde ödeme yapmalarını sağlamak amacıyla kullanıma sunuldu. Samsung, servisini mümkün olduğunca çok kullanıcıya ulaştırmak için çabalarını sürdürüyor. Firma, mobil ödeme sisteminin kullanımda olduğu ülkelerdeki kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için özel olarak hazırlanmış ortaklıklar hazırlayacak.

Samsung Pay’in Birleşik Arap Emirlikleri ve İsveç’te Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ile çalıştığı, yakında firmanın akıllı saati Gear S3 ile de çalışacağı bildirildi.

The Beoplay P2 taşınabilir hoparlör görücüye çıktı