Apple mağazaları için yeni bir karar verdi

Apple mağazaları için yeni bir karar verdi

İlk olarak Bloomberg’den Mark Gurman tarafından bildirildiği üzere, New York City’deki tüm Apple Mağazaları, COVID-19 enfeksiyonlarının sayısındaki artış nedeniyle kapılarını çoğu müşteriye kapatan konumlar listesine katıldı. İşte detaylar.

Geçen hafta, çalışanlar arasında pozitif testlerin artması nedeniyle Apple, Kuzey Amerika’da bir günde yedi mağazayı kapattı ve MacRumors, bu duyurudan önce bile Apple web sitesinin pandeminin etkileri nedeniyle bugün kapatılan 20’den fazla konumu listelediğine dikkat çekiyor.

Apple mağazaları için yeni bir karar verdi

Ancak şirket mağazaları için yeni bir karar aldı. New York City’deki insanlar için, çevrimiçi bir sipariş almak için randevunuz varsa, mağazalara hala erişilebilir olacak. Genius Bar teknik desteği veya randevu ile alışveriş gibi diğer tüm hizmetler şu anda kullanılamıyor olarak listeleniyor. Mevcut durumun ne kadar süreceği konusunda bir bilgi yok, ancak Apple artık geçen haftaki tatilden önce sunduğu iki saatlik ücretsiz teslimat seçeneğini sunmuyor. Pandeminin neredeyse ikinci yılında dahi karantinalar çoğu ülkede sürüyor. Delta varyantından sonra Omicron varyantının da gelmesiyle ABD’de Covid-19 vakaları artmış durumda. Hal böyle olunca Apple gibi dev şirketler bile karantina uygulamalarına giriyor. Bu yıl da devam eden salgın herkesi zor durumda bırakmış halde. Özellikle ABD’de hızla yayılan varyant çalışanlar için tehdit oluşturuyor diyebiliriz. Şirket mağazalarını ne zaman açacak göreceğiz. Ancak kısa vadede mağazaların açılması söz konusu olmayacaktır.

Logitech G435 kablosuz oyuncu kulaklığı incelemesi: Oyunlar, filmler ve müzikler için