Apple LGBT kayışı ile tepki çekebilir!

Apple watchOS'u yeniden tasarlıyor

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın tanıtımını yeni yaptığı akıllı saat varyantı, dünya genelinde geniş yankı buldu.

Apple LGBT kayışı ile tepki çekebilir! Apple, LGBTQ+ topluluğunu onurlandırmak ve dünya çapında eşitliği kutlamak için Pride Edition spor bandını piyasaya sürdü. Bu yeni spor bandı, orijinal gurur bayrağı gökkuşağı renklerine ek olarak beş diğer renk içeriyor. Siyah ve kahverengi, HIV/AIDS ile yaşayan veya hayatını kaybeden Siyah ve Latin topluluklarını simgelerken, açık mavi, pembe ve beyaz transseksüel ve nonbinary bireyleri temsil ediyor.

apple

Apple, Pride Edition spor bandının yanı sıra Pride Celebration saat yüzü ve iOS duvar kağıdını da yayınladı. Bu özellikler, Apple Watch için watchOS 9.5 ve iPhone’lar için iOS 16.5 gerektiriyor ve kullanıma sunulmadan önce önümüzdeki hafta test edilecek.

Apple Watch Series 8 ateşiniz olup olmadığını tespit edecek!

Apple LGBT kayışı ile tepki çekebilir!

Apple Watch Pride Edition Sport bandı, 41mm ve 45mm seçenekleriyle mevcut. Spor bandı, Apple Watch Series 3 ve sonrası ile uyumlu ve fiyatı 4.500 Rs. Bu ürün 23 Mayıs’ta Apple’ın resmi web sitesinde, 24 Mayıs’ta ise perakende mağazalarında satışa sunulacak.

Apple Watch

Apple’ın Pride Edition spor bandı ve diğer onurlandırma özellikleri, LGBTQ+ topluluğunun eşitliği koruma ve geliştirme hareketini dünya çapında kutlamasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu hamle, markanın çeşitliliğe saygı duyduğunu ve herkesin farklılıklarını kutladığını gösteriyor. Ancak Amerikalı teknoloji devinin bu hamlesinin dünyanın her bölgesinde benzer bir şekilde karşılanmayacağını da hatırlatalım. Apple LGBT kayışı ile tepki çekebilir!

ChatGPT Bard hakkındaki yorumları ile şaşırttı