Apple Samsung ya da LG’yi tercih etmek zorunda

jailbreak

Amerikalı teknoloji devi Apple, ortaklık kurabilmek için iki Güney Koreli teknoloji devinden birini seçmek zorunda.

Apple Samsung ya da LG’yi tercih etmek zorunda. OLED teknolojisi, verimlilik ve görüntü kalitesi açısından geleneksel panel tiplerine göre oldukça üstün olduğundan beri hayatımızda var. Ancak maliyeti nedeniyle, OLED teknolojisi sadece premium ürünlerde bulunuyordu. Ancak günümüzde teknoloji ilerledikçe, OLED teknolojisi nihayet ana akıma dönüşmeye başlıyor ve bu dönüşümü liderleştiren ilk şirketlerden biri de Apple gibi görünüyor.

Apple sağlığa yönelik yeni uygulamasını tanıtacak

Bilindiği gibi, Apple uzun zamandır Mac ve iPad modellerinde OLED ekranları kullanmak istediğini açıklamıştı. Son bilgilere göre, şirket, önümüzdeki yıldan itibaren bu değişikliği uygulamaya hazır. Ancak, panel tedarikçileri, yükselen endişeler nedeniyle, sonraki nesil OLED üretim hatlarına ana yatırım yapmaktan kaçınıyorlar.

Apple, ilk OLED iPad’lerini 2024’te piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirket panelleri üretmediği için, iPhone’larda olduğu gibi, gerekli bileşenleri üçüncü taraf üreticilerden temin etmesi gerekiyor. Apple henüz bir ortak seçmedi, ancak Güney Koreli şirketler Samsung Display ve LG Display, ana tedarikçiler olmak için istekli.

Apple, iPhone, iPad ve Mac için ilk güvenlik güncellemelerini yayınladı

Apple Samsung ya da LG’yi tercih etmek zorunda

Güney Koreli üreticiler, büyük üretim kapasitelerine sahip ve Gen 6 OLED üretim hatları işletmektedir. Ancak daha verimli Gen 8 üretim hatları kurmayı planlıyorlar, bu hatlar bir alt tabaka başına daha yüksek sayıda OLED paneli üretirler. Ancak son bilgiler, Koreli üreticilerin isteksiz olduklarını ortaya çıkardı. İddiaya göre, Samsung ve LG, en az bir yıl süren Gen 8 hatlarını oluşturmak için gerekli ekipmanları henüz sipariş etmedi.

Apple yeni güncellemesi ile saldırılara karşı tam koruma sağlayacak

Bu durum, üreticilerin yatırım yapmaktan çekinmelerinin karlılık endişelerinden kaynaklandığını göstermektedir. Endişelerin temel nedeni, Apple’ın satışlarındaki düşüş. M serisi işlemcilerin başarısına rağmen, Apple Mac gelirlerinde önemli bir yıllık düşüş açıkladı. Bu düşüş devam ederse, büyük üretim kapasitelerine yatırım yapmak, LG Display ve Samsung Display için olumsuz sonuçlar doğurabilir. OLED teknolojisi, uzun yıllardır premium ürünlerde bulunuyordu ancak teknolojinin ilerlemesiyle artık OLED teknolojisi ana akıma dönüşmeye başladı. Apple Samsung ya da LG’yi tercih etmek zorunda. Apple Samsung ya da LG’yi tercih etmek zorunda.

Microsoft Activision anlaşması için sönen umutları AB yeşertebilir