Apple işe dönüş planı açıklandı! Şirket çok hızlı

kavisli iPhone modellerine

Herkesin büyük bir merakla beklediği Apple işe dönüş planı sonunda açıklandı. Firmanın çok hızlı olduğu düşünülüyor.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan ve aynı zamanda en değerli firmalar arasında her zaman ilk 3’e girmeyi başaran Apple işe dönüş planı netleşti. Firmanın bir süre daha bekleyeceği düşünülse bile görüldüğü kadarıyla bu beklenti tam tersine dönüştü. Hatırlayacağınız üzere ya Apple kendi mağazalarını Uzak Doğu Asya’da bile çok geç bir şekilde açmıştı. Şimdi ise bu planı tersine çeviriyor.

Apple Mayıs sonunu adres gösterdi

Güçlü kaynaklara göre Apple dünyanın birçok bölgesindeki çalışanlarını yavaş yavaş işe çağırıyor. Özellikle de ABD içerisindeki ofisler dolmaya başlayacak. Firma ile ilgili gelen bilgilere göre Mayıs sonunda ofislerin büyük ölçüde dolacağı söyleniyor. Öncelikli olarak donanım geliştiriciler ofisteki yerlerini alacaklar.

Apple işe dönüş planı

Şirket çalışanlarının işi çağırırken genellikle bazı özelliklere daha çok önem gösteriyor. Eğer uzaktan çalışma metodu uygun değilse o birim daha önce ofise çağrılıyor. Bu nedenle donanım geliştiricilerin öncelikli olarak ofisteki yerlerini alacağı yapılan tahminler arasında. Apple tarafından gönderilen e-posta içerisinde, “Bu hafta kıdemli Apple yöneticileri, çalışanlarını; sürecin ilk veya daha sonraki bir aşamasında olup olmadıkları hakkında bilgilendirmeye başlıyor. İlk aşamada çalışanlardan görevlerine göre ya düzenli olarak ya da sadece belirli dönemler için ofislerden çalışmaları istenecek.” ifadelerine yer verildi.

FIFA 20 Ücretsiz oldu! Bakın kimler yararlanacak!

Burada çok önemli bir detayı kaçırmamak gerekiyor. Duruma göre çalışan sayısında ve çalışma saatlerinde değişiklik yaşanabilir. Sizce firma işe başlama konusunda acele ediyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.