iPhone Kullanıcılarına Müjde

haloback

Birçok iPhone kullanıcısının en büyük sorunu cihazlarda geri dönüş tuşunun bulunmaması.Ancak Halo Back ile bu soruna çözüm geldi.

iPhone kullanıcıları geri dönüş tuşundan mahrum bırakılıyor. Halo Back ise bu soruna çözüm getirdi. Geri dönüş tuşunu alt tarafa ekleyen ekran koruyucusu ile sizde telefonunuzu rahat bir şekilde kullanabileceksiniz.

Geri dönüş tuşu Android ve Windows Phone cihazlarında bulunuyor.Ancak iPhone’da böyle bir özellik yok. Kimi kullanıcı için büyük bir dert.Özellikle Android bir cihaz kullanıp iPhone’a geçiş yapanlar için büyük bir sorun.iPhone 6 ve 6 Plus ile birlikte standart ekran büyüklüklerinin bir miktar üstüne çıkan Apple diğer cihazlara ayak uydurmaya çalışsa da beraberinde bir sürü sorunu da getirdi.

Cihaz büyüdükçe sorunlarda artıyor. Android ve Windows Phone kullanıcısı için çok önemli olmasa da iPhone kullanıcıları bu konuda muzdarip. Tek elinizle kullanmaya çalıştığınız cihazınızda sol ya da sağ üstte bulunan geri dönüş tuşuna basmak bir işkence.Kimi zaman bunun için cihazı elinizden düşürdünüz. Kimi zaman da iki elinizle kullanmak zorunda kaldınız. Halo Back ile buna bir son verme vakti geldi.

Akıllı Ekran koruyucusu olan Halo Back ile geri dönüş tuşu iPhone cihazlarına da geliyor.Mühendisler akıllı ekran koruyucusunun üzerine bir katman ekleyerek sol altta yeni bir tuş yaratıyor. Yani bunun için cihazınızın sol üst köşesine basmak zorunda kalmıyorsunuz. Türkiye’de BUFF markasıyla tanınan tempered adıyla karşımıza çıkan dayanıklı camdan oluşan ekran koruyucusu ile üretilen Halo Back hem ekranınızı koruyor hemde size geri dönüş tuşunun rahatlığını sunuyor. Halo Back projesi Kickstarter üzerinden destek bekliyor.

Halo Back sadece iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için geçerli bir ürün.Dilerseniz Kickstarter üzerinden 12 Dolar bağış yaparak elde edebilirsiniz.

AdBlock Plus Yeni Android Tarayıcısı Yayınlayacak