Apple ilk iPhone 14’leri üretmeye başladı

iPhone 14 Max

Apple, ilk iPhone 14’leri üretmeye başladı. Yeni iPhone modellerinin seri üretimine ise önümüzdeki ay başlanacak.

Amerikalı teknoloji devi Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone modellerini eylül ayında resmen tanıtacak ve kısa süre sonra da piyasaya sürecek. Şu ana kadar gelen bilgiler sayesinde Apple’ın bu yıl dört farklı iPhone modeli satışa çıkaracağı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Bu yıl çıkacak dört model iPhone 14, 14 Pro, 14 Max ve 14 Max Pro olacak.

Şu sıralar tüm teknoloji dünyasını etkileyen tedarik sıkıntılarına rağmen iPhone 14 konusunda stok sorunu yaşamak istemeyen Apple, bu yüzden şimdiden üretim çalışmalarına başlamış durumda. Yeni iPhone modellerinde kullanacağı parçalar için şimdiden Samsung, BOE ve Foxconn gibi şirketlerden yüklü sayılarda parça sipariş eden Apple, ilk iPhone 14’leri üretmeye başladı.

iPhone 14 hayal kırıklığı

iThome tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple yeni iPhoneların deneme üretimine başladı. Bu aşamada sınırlı sayıda iPhone üretilecek ve telefonun üretim bandından sorunsuz bir şekilde çıkıp çıkmadığı test edilecek. Yeni iPhoneların seri üretimine ise önümüzdeki ay başlanacak.

Apple’ın yeni iPhone modelinin üretimi konusunda sıkıntı yaşamamak istememesi oldukça anlaşılabilir. Çünkü analistlere göre iPhone 14’e olan talep, iPhone 13’ten çok daha yüksek olacak. Bu yüzden şirket yeni telefonlarının satışlarını kötü etkileyecek bir stok problemi yaşamak istemiyor.

Netflix’in en pahalı filmi The Gray Man beğenilmedi