VR desteği de sunacak bir Aliens oyunu geliyor

Aliens

The Walking Dead VR oyununun arkasındaki stüdyo olan Survios, şimdi de VR desteği sunacak bir Aliens oyunu hazırlıyor.

Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu ve korku serileri arasında yer alan Alien serisi, bir yandan beyaz perdede ve televizyonda yolculuğuna devam ederken, bir yandan da oyun dünyasında yeni oyunlara konu oluyor. Bildiğiniz gibi daha önce Alien: Isolation ve Alien: Firetime Elite gibi Alien dünyasında geçen oyunlar çıkmış ve oyun severler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Ayrıca yakında oyun severlerle buluşacak olan Aliens: Dark Descent de bir süre önce duyurulmuştu.

Ancak Alien oyunları bunlarla da sınırlı kalmayacak. Çünkü Dark Descent’in yanı sıra yeni bir Alien oyunu daha duyuruldu. Daha önce dikkat çekici işlere imza atan Survios stüdyosu, VR desteği de sunacak yeni Aliens oyununu duyurdu. Korku/aksiyon türünde ve tek kişilik olacak bu yeni Aliens oyunu PC’ye, konsollara ve VR cihazlarına gelecek.

aliens 2

Henüz tam ismi resmi olarak açıklanmayan bu yeni Alien oyunu, film serisinin arkasındaki stüdyo olan 20th Century Fox’un oyun dünyasındaki ayağı olan 20th Century Games ile işbirliği içinde geliştiriliyor. Survios, VR desteği sunacak olmasıyla heyecan yaratan yeni Alien oyunu hakkında merak edilen detayları 21 Temmuz’da San Diego Comic-Con’da düzenlenecek olan panelde paylaşacak. Oyundan ilk görüntülerin de bu etkinlik sırasında oyun severlerle paylaşılması bekleniyor.

Survios, VR oyunlarına yabancı olan bir stüdyo değil. Hatta stüdyonun oyunlarının büyük bölümü VR desteği ile geliyor. Survios’un bu alandaki en dikkat çekici işlerinden biri, yine korku türünde olan The Walking Dead VR oyunuydu. Öte yandan Alien serisi de daha önce Alien: Isolation için sunulan VR moduyla VR alanına giriş yapmış ve ortaya oldukça iyi bir sonuç çıkmıştı.

Netflix’in en pahalı filmi The Gray Man beğenilmedi