Netflix’in en pahalı filmi The Gray Man beğenilmedi

The Gray Man

Netflix’in bugüne kadar çektiği en pahalı film olan The Gray Man eleştirmenlerden aldığı puanla hayal kırıklığı yarattı.

Hollywood’un büyük stüdyolarıyla rekabet edebilmek için sadece dizileriyle değil filmleriyle de kullanıcılarını etkilemek isteyen Netflix, bu amaç doğrultusunda büyük bütçeli pek çok projeye imza atıyor. The Irisihman, 6 Underground, Red Notice şirketin bugüne kadar imza attığı büyük bütçeli filmlerden sadece bir kaçı. Ancak şirketin bugüne kadar çektiği en pahalı film unvanı bunlardan hiçbirine ait değil. “Netflix’in en pahalı filmi” unvanının sahibi, bu ay izleyici ile buluşacak olan The Gray Man.

Ryan Gosling ve Chris Evans gibi iki yıldız ismi bir araya getiren, bir de onların yanına Ana de Armas, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick gibi tanınmış isimleri ekleyen The Gray Man, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına gösterildi. Dünyanın dört bir yanında basına özel olarak düzenlenen gösterimlerin ardından filme dair ilk eleştiriler paylaşıldı ve Netflix’in hayal kırıklığına uğratacak gerçek ortaya çıktı: Netflix’in en pahalı filmi olan The Gray Man, izleyenler tarafından beğenilmedi. Filmin Rotten Tomatoes puanı şu anda %50. Metacritic puanı da aynı şekilde 50 puanda kalmış durumda. Üstelik düşük puan veren eleştirilerden bazıları epey sert.

The Gray Man

John Wick gibi aksiyon filmlerini andıran The Gray Man’de Ryan Gosling, eski iş arkadaşlarının peşinde olduğu bir CIA ajanına hayat veriyor. CIA’in kendisinden kurtulmaya karar verdiğini öğrendikten sonra hayatını kurtarmak için kaçmaya başlayan Court Gentry (Ryan Gosling)’in peşine ise eski meslektaşı Lloyd Hansen düşüyor. Lloyd Hansen’a Kaptan Amerika rolüyle tanıdığımız Chris Evans hayat veriyor.

22 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak filmin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Tesla’nın işten çıkardıkları Apple ve Amazon’a gidiyor