Apple iPhone 14 üretimi için karar aşamasında

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Geçtiğimiz yıl çıkan iPhone 13 ile benzer özelliklere sahip olan iPhone 14, tam olarak beklenen ilgiyi görmedi. Hali hazırda Apple iPhone 14’ün üretim bandını, iPhone 14 Pro’ya kaydırabilir. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple iPhone 14 üretimi için karar aşamasında. Son dönemde sıkça bahsettiğimiz konulardan bir tanesi de çip sıkıntısı. Bilindiği üzere hali hazırdaki bu sıkıntı yüzünden otomobil üretiminde aksamalar yaşanıyor. Fakat aksamaların yaşandığı tek sektör otomobil değil.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Türkiye’de çok fazla fark edilmese de akıllı telefon üretiminde de bazı sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle de üst segment cihazlarda.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Apple yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Gerçekleşen etkinlikte iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max su yüzüne çıkmıştı.

iPhone 13 hakkında yeni bir detay ortaya çıktı!

Apple iPhone 14 üretimi için karar aşamasında

Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulan iPhone 14 Pro’da bazı ülkelerde stok sorunu mevcut. Hatta iddialara göre Türkiye de stok sorunu yaşayan ülkeler arasında.

Fakat sızdırılan bilgilere göre iPhone 14 stok sıkıntısı yok. Apple mevcut durumdan kaynaklı olarak üretimi yavaşlattı. Üretimin yavaşlatılmasındaki temel etken iPhone 14 satışlarının beklentilerin altında kalması.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Aklınıza şu gelebilir. iPhone 14 neden iPhone 13 kadar talep görmüyor? Çünkü iki cihazın özellikleri büyük oranda aynı. İnsanlar da yeni iPhone için Pro varyantlara yöneliyorlar. Dolayısıyla bu sıkıntı ister istemez en çok Apple’ı etkiliyor.

YouTube, Pornhub kanalını ‘birden fazla ihlal’ nedeniyle kaldırdı