iPhone X Üretimi Azaltılacak Mı?

iphone x 8

Apple’ın birçok yeni özelliği beraberinde getiren yeni amiral gemisi iPhone X, satışa ilk çıktığı dönemde tüm dünyada büyük ilgiyle karşılandı. Müthiş bir satış grafiği yakalayan telefonun Apple tarihinin en başarılı iPhone’larından biri olması bekleniyor. Ancak zaman geçtikçe telefona olan ilgi azaldı. Öyle ki telefonun satışları Apple’ın ilk baştaki beklentilerinin bile altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

iPhone X ile ilgili iddialar analistler tarafından yalanlandı

Yeni iPhone’un satışları beklenen seviyelere ulaşmayınca telefonun üretimi ile ilgili söylentiler de gelmeye başladı. Apple’ın üretim birimlerine ve ortaklarına yakın kaynaklara göre Amerikalı teknoloji devi iPhone X’ın üretiminde azaltmaya gidebilir. Son günlerde ortaya çıkan bu iddia teknoloji dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Ancak Apple’ı yakından takip eden analistler bu söylentilerin asılsız olduğu görüşünde. Rosenblatt analisti Jun Zhang, X modelinin üretiminde azaltmaya gidilmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Ünlü analiste göre herhangi bir azaltma olursa bu iPhone 8’in üretiminde olur.

iPhone X ile ilgili iddialar analistler tarafından yalanlandı

Meizu M6s Sertifika Alırken Görüldü