Apple iPhone 14 ile tabularını yıkacak

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

Teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Apple yeni nesil iPhone modeli ile tamamen farklı bir çizgiye kayacak. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple iPhone 14 ile tabularını yıkacak. Apple 14 Eylül’de düzenlediği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. iPhone 13 serisindeki en büyük değişim ise yıllardan beri aynı şekilde karşımıza çıkan çentik oldu. Apple sonunda çentik kısmını küçülttü ve tasarım tarafında az da olsa bir değişiklik yapmış oldu.

iPhone 13’ün satışa sunulmasının ardından gözler iPhone 14’e çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın iPhone 14 ile yanı bir tasarım çizgisine geçiş yapacağı sızdırılmıştı. Şimdi de benzer raporların ortaya çıkması akıllara “acaba” sorusunu getirdi.

iPhone 14

Apple iPhone 14 ile tabularını yıkacak

Söz konusu Apple’dan farklı bir firma olsa kafalarda bu kadar fazla soru işareti olmazdı. Yani yeni bir tasarıma geçilecek olması, o kadar da uzak bir fikir gibi durmazdı. Lakin söz konusu Apple olduğunda insanların kafasına türlü türlü sorular geliyor.

Yıllardan beri aynı çentik tasarımında ısrar eden Apple’ın çentiği küçülttükten sonra, tam ekran tasarımına geçiş yapması pek de olası gelmiyor. Fakat yine de sızdırılan raporlarda Apple’ın FaceID’yi kaldıracağı ve touchID’ye geri dönüş yapacağı iddia ediliyor. Böylece yeni iPhone modeli de çentik yerine delikli ekran tasarımıyla gelecek. Tabi ki bunun bir söylentiden ibaret olduğunu şimdilik unutmamak gerekiyor.

Android 12 hangi yeniliklerle gelecek? işte detaylar