Apple Glass çıkış tarihi yılan hikayesine döndü

apple glass

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın yılan hikayesine dönen gerçeklik başlığı bir kez daha erteleme haberleriyle gündemde.

Apple Glass çıkış tarihi yılan hikayesine döndü. Apple’ın çok beklenen karma gerçeklik başlığı, kitlesel üretiminin bir kez daha gecikmesi nedeniyle bu yılki Worldwide Developers Conference’da (WWDC) ortaya çıkmayabilir. Bu haber, önde gelen Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamalarla ortaya çıktı. Kuo, bir tweetinde, Apple’ın başlığın “iPhone anı” yaratma potansiyeline ilişkin iyimser olmadığını açıkladı ve bu da üretiminin Q3 2023 sonuna kadar bir kez daha gecikmesine neden oldu. Bu durum, başlığın daha önce beklenildiği gibi WWDC 2023’te ortaya çıkıp çıkmayacağı konusunda belirsizlik yarattı.

Apple akıllı gözlük

Kuo’ya göre, bu gecikme, ekonomik durgunluk, donanım özellikleriyle ilgili sorunlar, cihazın ağırlığı ve başlığın ekosistemi ve uygulamalarının hazır olup olmaması gibi endişelerle kaynaklandı. Bunlar, yüksek satış fiyatıyla birleştiğinde, Kuo’nun 3.000 ila 4.000 dolar veya daha yüksek olacağını tahmin ettiği başlığın gönderim tahminlerinde bir azalmaya neden oldu. Daha önce, bu yıl için yarım milyon adet bekleniyordu, ancak şimdi bu rakam 200.000 ila 300.000 adet olarak revize edildi.

apple glass 3

Apple Glass çıkış tarihi yılan hikayesine döndü

Bu endişeler, Apple çalışanlarından bazılarının başlığın geleceği konusunda ciddi şüpheleri olduğunu belirten The New York Times’ın son raporu ile benzerlik gösteriyor. Apple’ın başlığın üretimini geciktirme kararı, şirketin bu endişeleri ciddiye aldığını ve bunlarla ilgili çalışmalar yaptığını gösteriyor olabilir.

apple glass concept 1

Ancak, bu engellere rağmen Apple’ın karma gerçeklik başlığı teknoloji endüstrisinde en çok beklenen ürünlerden biri olmaya devam ediyor. Analistler bu cihazın yüksek çözünürlüklü ekranlar, gelişmiş sensörler ve diğer Apple cihazlarıyla sorunsuz entegrasyon gibi bir dizi yenilikçi özellik sunmasını bekliyor. Apple, başlığın geliştirilmesiyle ilgili sorunların üstesinden gelebilirse, karma gerçeklik teknolojisinin yeni bir çağının yolunu açabilir ve Apple’ın teknoloji endüstrisindeki lider konumunu daha da sağlamlaştırabilir. Apple Glass çıkış tarihi yılan hikayesine döndü.

OnePlus Pad küresel pazar için geri sayıma geçti