Apple yeni ürün ve servislerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi!

Apple Özel Etkinliği

Apple’ın geleneksel Mart ayı etkinliği için bugün resmi olarak tarihi açıklandı. Yeni ürün ve servislerin tanıtılacağı Mart ayı etkinliği için gün saymaya şimdiden başlayabiliriz.

Cupertinolu teknoloji devi, her yılın Mart ayında etkinlik düzenler ve bu etkilinlikte yeni ürün ve servislerini sergiler. Bu yıl ise bu etkinlik 25 Mart 2019 tarihinde Steve Jobs Theater‘da düzenlenecek. Peki, etkinlikte hangi yeni ürün ve servisler tanıtılacak?

Apple 25 Mart’ta ne tanıtacak?

Cupertinolu firma 25 Mart etkinliğinde yeni nesil iPad mini modelini sergileyecek. Yeni iPad mini tasarımsal açıdan bir önceki nesil ile aynı olacak. Yeni iPad mini sadece donanım açısından bir güncelleme alacak.

Bu etkinlikte AirPods 2 de tanıtılacak. AirPods 2, su geçirmez özelliği ve Hey Siri komutunu desteklemesi ile dikkat çekecek. Ayrıca AirPods 2’nin kutusu kablosuz olarak şarj edilebilecek.

iPhone SE tekrardan satışa sunuldu

iPhone X etkinliğinde tanıtılan ancak 2 yıldır bir türlü satışa sunulamayan kablosuz şarj matı AirPower, bu etkinlikte bir kez daha sergilenip, etkinlikten sonra satışa sunulacak. Son olarak Apple yeni servisini duyuracak. Cupertinolu firmanın yeni servisi direkt olarak Netflix‘e rakip olacak.

Dizi ve içeriklerin yer alacağı video servisi muhtemelen ilk olarak Amerika’da kullanıma sunulacaktır.

Apple