Apple Mart ayı etkinliği için tarih verdi!

apple etkinligi 1

Apple beklendiği gibi Mart ayında bir etkinlik düzenleyecek. Basın mensuplarına gönderilen davetiye 21 Mart tarihini işaret ediyor. Apple Mart ayı etkinliğine dair detaylar haberimizde.

Sonunda teknoloji dünyasının uzun zamandır beklediği haber geldi. Apple, iddia edildiği üzere bu ay içerisinde bir etkinlik düzenleyecek. Basın mensuplarına söz konusu etkinlik için davetiye gönderildi bile. İşte o tarih!

Apple Mart ayı etkinliği için tarih : 21 Mart 2016

Aşağıdaki görselde Apple’ın basın davetiyesini görebilirsiniz. Davetiyenin alt kısmında 21 Mart tarihini görebilirsiniz. Türkiye saatiyle akşam başlayacak olan etkinlikte çok sayıda yeni ürün duyurulması bekleniyor.

Apple Mart ayı etkinliği kapsamında üç yeni ürün bekleniyor. Bunlardan ilki tabii ki sıkça gündeme gelen daha uygun fiyatlı ve 4 inç ekrana sahip bir iPhone modeli. iPhone SE, iPhone 6c, iPhone 5SE gibi farklı isimlerle anılan bu telefonun nihayet bu etkinlikte duyurulacağı düşünülüyor.

İkinci ürün ise 9.7 inç ekranlı yeni bir iPad. Bu ürünün isimlendirmesiyle ilgili olarak da farkı iddialar var. Çoğunluk iPad Air 3 olarak adlandırılacak şeklinde düşünse de bazı kaynaklar “iPad Pro” olarak adlandırılacağını düşünüyor. Ancak bu 9.7 inç ekranlı bir iPad versiyonu olacak.

Son ürün ise Apple Watch’un ikinci jenerasyonu yani Apple Watch 2. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında satışa çıkan Apple Watch için artık yenilenme vakti geldi. Daha performanslı bir akıllı saat bekleyenler için tarih 21 Mart olabilir.

loop-you-in-apple-davetiye

Android N çoklu pencere özelliği görüntülendi! – Video