Apple Car ne zaman çıkacak? İşte yanıtı

Apple 11 milyon dolar para cezasına çarptırıldı

Elektrikli ve otonom özellikleriyle ön plana çıkan bir otomobil üretmeyi planlayan Apple nabız yoklamaya devam ediyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple Car ne zaman çıkacak? İşte yanıtı. Apple’ın yeni ürün geliştirmesi hayli sancılı bir süreç. Özellikle de teknoloji sektöründeki diğer isimlerle kıyasladığımızda Apple’ın yeni bir ürün satışa sunarken çok ince eleyip, sık dokuduğunu söyleyebiliriz. Bu da ürünlerin satışa sunulmasını hayli geciktiren bir etken.

Apple Car ne zaman çıkacak

Örneğin Apple senelerdir yeni bir AR gözlük üzerinde çalışıyor. Teknoloji tutkunlarının Apple Glass olarak isimlendirdiği bu ürün uzun yıllardan beri geliştirme aşamasında. Hatta Tim Cook bile bunu doğrulamıştı. Fakat aradan yıllar geçmesine rağmen hala somut bir ürün görebilmiş değiliz.

Apple Car ne zaman çıkacak

Şimdi ise aynı durum Apple Car için geçerli. Bilindiği üzere Apple yeni bir elektrikli otomobil üzerinde çalışıyor.

Apple Car ne zaman çıkacak? İşte yanıtı

Söylentilere göre Apple’ın elektrikli otomobilini 2024 yılında satışa sunacağı iddia edilmişti. Fakat şimdilik bu fikrin hayli uzağında olduğumuzu söyleyebiliriz. Çünkü Apple henüz çalışacağı partneri bile seçmiş değil.

Apple Car ne zaman çıkacak

Malum, Apple tek başına otomobil üretecek bir kapasitede değil. Dolayısıyla öyle ya da böyle bir otomobil deviyle partnerlik kurmak zorunda. Son çıkan dedikodulara göre Apple şu sıralar yeni partner arayışını sonlandırmak üzereymiş. Kia ile olan temasta yaşananlar göz önüne alınarak bu görüşmeler çok gizli ilerletiliyormuş.

Kesin olmamakla birlikte bu yılın sonuna kadar Apple’ın yeni iş ortağının duyurulacağı belirtiliyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

Vivo, kendi geliştirdiği V1+ görüntüleme çipini tanıttı