Apple, animasyon işine giriyor! Animasyon Strange Planet web çizgi romanına dayanacak

Apple, animasyon işine giriyor! Animasyon Strange Planet web çizgi romanına dayanacak

The Hollywood Reporter’a göre Apple, Nathan Pyle’ın Strange Planet web çizgi romanını ve en çok satan çizgi roman serisini animasyonlu bir TV+ dizisine uyarlıyor. 2019’da başlayan Strange Planet, yaptıkları aktiviteleri alışılmadık şekillerde anlatan bir grup mavi uzaylıyı konu alıyor.

Webcomic, 6.1 milyondan fazla hesabın takip ettiği Instagram’da son derece popüler. Community ve Rick and Morty’nin yaratıcısı Dan Harmon, dizinin televizyona uyarlanmasına yardımcı olmak için imza atan isimler arasında yer alıyor. Pyle’ın yanı sıra projede yönetici yapımcı olarak da görev yapacak. Apple’ın şirket içi Studios yan kuruluşu, Netflix’in BoJack Horseman’inin arkasındaki animasyon stüdyosu ShadowMachine’in yardımıyla gösteriyi üretecek. Bob’s Burgers yaratıcısı Loren Bouchard’ın Central Park’ından sonra Strange Planet, Apple’ın duyurduğu ikinci yetişkin animasyon programı. En yeni dizinin henüz bir çıkış tarihi yok, ancak ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Apple, animasyon işine giriyor! Animasyon Strange Planet web çizgi romanına dayanacak

Strange Planet‘in diğer versiyonları gibi, bu dizi de uzak bir gezegendeki varlıklar hakkında hikayeler anlatacak ve animasyon yapım evi ShadowMachine ile birlikte Apple’ın yakın zamanda başlatılan Apple Studios’ta kendi bünyesinde üretilecek. Harmon, Pyle ile birlikte ortak yaratıcı olarak kabul edilecek ve ikili, showrunner Amalia Levari ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Alex Bulkley ve Corey Campodonico, Steve Levy ve Pyle’ın eşi Taylor Alexy Pyle ile birlikte ShadowMachine için de baş yapımcılık yapacak.

John McAfee öldürüldü mü? İşte şok gerçekler!