Apple akıllı gözlük çıkış tarihi netleşti!

Apple sanal gerçeklik

Bütün ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Apple akıllı gözlük henüz piyasaya sunulmadı. Buna rağmen birçok Apple hayranı tarafından merakla beklenir oldu.

Küresel teknoloji şirketleri içerisinde belki de en temkinli adımlarla ilerleyen Apple, akıllı gözlük serisi için geri sayım başlattı. Kısa bir süre önce tarihinin netliği ile ilgili büyük belirsizlik vardı. Bazı analistler 2021 yılının sonlarında çıkacağını söylerken, bazıları ise 2022 yılını işaret etti. Sonuç olarak birçok Apple hayranı cihazın en iyi ihtimalle 2021 yılının sonlarında geleceğini düşünüyordu. Şimdi ise gelen yeni haberlere göre, firma akıllı gözlük türündeki cihazlarını daha erken çıkaracak.

Akıllı gözlüklerin fiyatı da netleşti

Herkes tarafından tanınan Apple analistleri düzenli olarak çeşitli tahminlerde bulunuyor. Son olarak yapılan tahminlere göre, şirketin akıllı gözlük cihazları 2020 yılının son aylarında gelecek. Böylece tahmin edilenden çok daha öncesinde bu cihazla tanışmak mümkün olacak.

Apple akıllı gözlük çıkış tarihi

Apple tarafından geliştirilecek gözlüklerin çok önemli bir özelliği daha olacak. Firma Bunu bilerek mi yaptı bilinmez ama iPhone 12 modeli ile birlikte çıkacağı düşünülüyor. Hatırlayacağınız üzere yapılan yorumlar iPhone 12 modellerinin 2020 yılının sonlarında çıkacağı yönündeydi. Aslında bu pek şaşırtıcı değil. Gelen bilgilere göre, firmanın gözlük modelleri iPhone akıllı telefonlara bağlı olarak çalışacak.

Google Chrome 83 güncellemesi çıktı! Yenilikler tatmin edici!

Firmanın bu yıl satışa sunmayı düşündüğü akıllı gözlükler, muhtemelen iPhone 12 uyumlu olarak çalışacak. Böylece yeni iPhone modellerinin satışı daha fazla artırılmak isteniyor. Fiyatı konusunda ise birçok analist 499 dolar gibi bir rakamdan bahsetti. Türkiye fiyatının ise en az 5000 TL olacağı tahmin ediliyor.