Realme 9 Pro 5G teknik özellikleri ortaya çıktı

r9

Realme 9 Pro serisi akıllı telefonların Şubat ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Son gelen bilgiler ile beraber Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus akıllı telefonların özellikleri hakkında birçok bilgi ortaya çıktı.

Yayınlanan raporlar ile beraber Realme 9 Pro 5G’nin özellikleri ve fiyatı da ortaya çıktı. Realme 9 Pro 5G, 120Hz yenileme hızı sunan 6.59 inç FHD+ ekrana sahip olacak. Önceki raporlar bir AMOLED panele sahip olduğunu iddia etti. Güvenlik için yana bakan bir parmak izi tarayıcıya sahip.

Selfie’leri ve görüntülü aramaları yakalamak için 16 megapiksel kameraya sahiptir. Cihazın arka panelinde 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel lens ve 2 megapiksel snapper bulunuyor. Yakışıklı Android 12 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek.

Realme 9 Pro 5G

Cihaz, Snapdragon 695 yonga seti tarafından sürülecek. 8 GB’a kadar RAM eşlik edecek ve 128 GB’a kadar dahili depolama sunacak. Yakışıklı 33W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile desteklenecek.

Yakın tarihli bir sızıntı , Realme 9 Pro 5G’nin 4 GB RAM + 128 GB depolama, 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 128 GB depolama gibi varyantlarda geleceğini iddia etti. Midnight Black, Aurora Green ve Sunrise Blue gibi üç renkte gelebilir. Yeni sızıntı, ahizenin  228 dolar başlangıç ​​fiyatına sahip olabileceğini iddia ediyor. Cihazın küresel pazarda birçok rakibinin bulunduğunu belirtelim. Bakalım cihaz pazarda nasıl bir tepki toplayacak. Fiyat bakımından daha uyguna sunulması beklendiği için de iyi satış rakamlarını yakalaması bekleniyor.

Realme, bu yıl ABD pazarına girecek