Apex Legends yüzünden yeni Titanfall gecikecek

apex legends

Apex Legends yüzünden yeni Titanfall oyununun ileri bir tarihe ertelendiği ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Son dönemde battle royale tarzı oyunların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. PUBG ile başlayan bu akım Fortnite ile devam etmişti. Batte royale türünün oyun severler tarafından tutulduğunu gören yapımcılar bu türe olan yatırımlarını arttırdılar. 2 sene gibi kısa bir sürece pek çok battle royale tarzı  oyunla karşılaştık. Fakat bu oyunların pek çoğu tutulmadı.

Son dönemde batte royale tarzında çıkış yapıp da tutulan tek bir oyun bulunuyor. Evet Apex Legends’tan bahsediyoruz.

Respawn Entertainment imzası taşıyan ve Titanfall evreninde geçen oyun, kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başarmıştı. Hatta Twitch’te Fortnite’ı zirveden indirmeyi başaran yapım, e-spor tarafında da önemli turnuvalara ev sahipliği yapmaya başladı.

Yeni Titanfall duyurulmadan ertelendi

Oyuna olan ilgi yapımcı ekibi de fazlasıyla memnun etti. Öyle ki Respawn Entertainment, Apex Legends yüzünden bu yılın sonlarına doğru çıkarılması planlanan yeni Titanfall oyununu ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Respawn Entertainment’in yetkili ismi Drew McCoy şunları söyledi.

“Şu aralar Apex ve Star Wars Jedi Fallen Order üzerinde çalışan iki ayrı ekibimiz var. Önümüzdeki dönemde bu iki ayrı ekibin de kendi işlerine yoğunlaşması gerekiyor. Bu yüzden Titanfall oyunlarının planlarını ileri bir zamana erteledik.”

Görünen o ki yeni Titanfall oyunu muhtemelen yeni nesil konsollarla gelecek. Yine de bekleyip göreceğiz.

Fortnite Avengers Endgame güncellemesi yayınlandı