Xiaomi Black Shark 2 ne kadar dayanıklı? İşte yanıtı

maxresdefault 51

Xiaomi Black Shark 2 bir dizi dayanıklılık testine tabi tutuldu. Çinli üreticinin oyun odaklı modeli bu testlerden tek parça halinde çıkmayı başardı.

Xiaomi oyun odaklı yeni akıllı telefon modeli Black Shark 2’yi kısa süre önce satışa sunmuştu. Xiaomi Black Shark 2, üstün teknik özelliklerinin yanı sıra, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Peki Çinli üreticinin oyun odaklı yeni telefonu, çizilmelere, darbelere ve bükülmelere ne kadar dayanıklı?

Black Shark 2 sağlamlığıyla meydan okuyor

Genel olarak akıllı telefonlar üzerine yaptığı sağlamlık testleriyle tanınan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının son konuğu Xiaomi’nin oyun odaklı yeni modeli Black Shark 2 oldu. Dilerseniz Xiaomi Black Shark 2 sağlamlık testi için yayınlanan videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere Black Shark 2, çizilmeler konusunda son derece dayanıklı. Zorlayıp telefonu çizseniz daha fonksiyonel olarak işlevini yerine getirmeye devam ediyor. Zira çizilen ekran sonrası, ekran altı parmak izi okuyucusunun sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesi önemli bir detay.

Öte yandan telefonun kasasının da hayli sağlam olduğunu ekleyelim. Keza bükülme testinde Black Shark 2 son derece sağlam bir duruş sergiliyor.

xaiomi black shark 2

Görünen o ki Black Shark 2, yüksek teknik donanımı ve uygun fiyatına karşın hayli sağlam bir yapıya sahip. Genelde üreticiler yüksek donanım ve uygun fiyat kombinasyonunu ucuz malzeme ile dengelemeye çalışıyorlar. Fakat Xiaomi malzeme kalitesi tarafında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

iPhone 11 modelleri işte böyle görünecek